Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Vad lustigt att du nämner just krusbär också, jag satt precis och tänkte igår att det är märkligt att jag gillar röda vinbär eftersom de är ganska lika krusbär. Jag tycker definitivt inte om krusbär, nämligen.Jag är gränslöst avundsjuk på alla som tycker om
1. Krusbär
2. Röda vinbär
Beträffande 2, gjorde partner galetter häromdagen. Det blev helt okej, men oss emellan, kära mattrådsvänner, så har alla hens andra galetter de senaste 20+ åren varit ännu godare.
Beträffande 1, så är dagens projekt att plocka dem. Tursamt nog vill min pappa ha de flesta. Men har någon en idé om något att göra med krusbär som jag kanske kan tycka om?
Blev Bao igårkväll, en med kyckling och en med fläskkarré
Hur tusan ska jag kunna få till sådana här goda ångade bröd, för jag vill såklart prova själv
Visa bifogad fil 33480
Krusbärsmarmelad med kardemumma brukar jag göra.
Jag vet att jag är gnällig nu. Men det är ju just sånt jag inte tycker om. Eller, vinbärsgelé kan vara gott, men jag äter nästan aldrig något som det passar till.@Petruska
Gör marmelad av krusbären och gelé av röda vinbär.
Jag tycker röda vinbär och krusbär är helt olika smakmässigt. Själv gillar jag krusbär men inte alls lika mycket röda vinbär om de skall ätas bara.Vad lustigt att du nämner just krusbär också, jag satt precis och tänkte igår att det är märkligt att jag gillar röda vinbär eftersom de är ganska lika krusbär. Jag tycker definitivt inte om krusbär, nämligen.
Tycker jag med. Jag tycker rå rabarber och krusbär är väldigt lika varandra i smak.Jag tycker röda vinbär och krusbär är helt olika smakmässigt. Själv gillar jag krusbär men inte alls lika mycket röda vinbär om de skall ätas bara.
Ser liksom tryggt tyskt eller österrikiskt ut.Visa bifogad fil 33445
Schnitzel på torget i Feldkirch igår kväll. Annars har vi mest ätit snabbmat av varierande kvalité och buffé i torsdags kväll efter ankomst till Hannover rätt sent.
Men nu har vi korsat italienska gränsen så jag räknar med att lunchen som strax ska inmundigas är fantastisk Det är den säkert inte för vi äter utmed motorvägen men kanske lite roligare än i Tyskland.
Chutney vågar jag testa.Chutney av krusbären @Petruska ? Är det gröna krusbär är det oväntat gott att göra cheesecake med dom.
Lika? Men. Rabarber smakar ju - rabarber.Tycker jag med. Jag tycker rå rabarber och krusbär är väldigt lika varandra i smak.
Hm!@Petruska
Tydligen är picklade krusbär ett klassiskt tillbehör till makrill? Hittade massor av recept och blev nästan sugen på att testa. Bonusfakta - krusbär heter tydligen just ”makrillsbär” på franska av denna anledning.
Jag är gränslöst avundsjuk på alla som tycker om
1. Krusbär
2. Röda vinbär
Beträffande 2, gjorde partner galetter häromdagen. Det blev helt okej, men oss emellan, kära mattrådsvänner, så har alla hens andra galetter de senaste 20+ åren varit ännu godare.
Beträffande 1, så är dagens projekt att plocka dem. Tursamt nog vill min pappa ha de flesta. Men har någon en idé om något att göra med krusbär som jag kanske kan tycka om?
Det känns som om chutney kommer mest till sin ett hemma hos digjämfört med typ sylt/saft, efterdu är så kreativ när det gäller udda och roliga matkombinationerChutney vågar jag testa.
Det är mörkt röda krusbär.
Min pappa gjorde någon ”ketchup” ett år på röda vinbär som var riktigt god - mer smak och mer syrlig än vanlig ketchup, men inte så stark vinbärssmak. Kanske kan vara något att testa om du behöver bli av med dem.Jag vet att jag är gnällig nu. Men det är ju just sånt jag inte tycker om. Eller, vinbärsgelé kan vara gott, men jag äter nästan aldrig något som det passar till.
Jag håller på att experimentera med kryddig vinbärssylt, som kan användas som vuxenlingonsylt.