Inga moules igår - jag orkade inte med rastplatsrestaurangen så köpte lite picnic istället och satte mig i solen. Oliver och fetaost och några goda små saucisson-snuttar som man kunde äta med tandpetare. Jag åt med händerna.
Middagen väl framme i Rouen var god, men ännu en gång lite för sen för att vara trerätters.
Anka till förrätt, med diverse blad och riktigt goda tomater. Ankan var rätt mager för att vara anka och nästan lite krispig, bra! Huvudrätten var godare än den ser ut, något fläskkött på spett med potatisgratäng (mums) och haricots verts. Allt behövde salt, men det kan ha med värmen att göra också, jag vill äta oliver 24/7 just nu. Och en ljuvlig relativt lätt liten bakelse till efterrätt (det är mousse, inte mockakräm, mellan lagren) med en sorts bränd kolasås till, fantastiskt gott.
Nu har jag just ätit en très fransk frukost och ska strax gå ut på stan och se så glättiga saker som platsen där Jeanne d'Arc brändes på bål... ja, och lite annat också förstås
Middagen väl framme i Rouen var god, men ännu en gång lite för sen för att vara trerätters.
Anka till förrätt, med diverse blad och riktigt goda tomater. Ankan var rätt mager för att vara anka och nästan lite krispig, bra! Huvudrätten var godare än den ser ut, något fläskkött på spett med potatisgratäng (mums) och haricots verts. Allt behövde salt, men det kan ha med värmen att göra också, jag vill äta oliver 24/7 just nu. Och en ljuvlig relativt lätt liten bakelse till efterrätt (det är mousse, inte mockakräm, mellan lagren) med en sorts bränd kolasås till, fantastiskt gott.
Nu har jag just ätit en très fransk frukost och ska strax gå ut på stan och se så glättiga saker som platsen där Jeanne d'Arc brändes på bål... ja, och lite annat också förstås