Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Lite besviken på att du inte bakade!Jag gick till närmaste indier och köpte naan.
Och evenstorps gård! Supergoda våfflor som kan ätas medans en tittar på gårdens alpackorThaien i Mellerud är också en riktig höjdare, faktiskt! (Eller har iaf varit. Det var några år sedan jag hängde en del i Mellerud...)
Och evenstorps gård! Supergoda våfflor som kan ätas medans en tittar på gårdens alpackor
Så fint du beskriver djuren på gårdenJag läste Svanstorp och trodde en kusin till Svansson hade startat eget
Igår besökte vi ett ekologiskt jordbruk, som gör cider/calvados/äppelmust och har Normandies äldsta äppelpress. De tar även hand om djur som farit illa, jag träffade en hemskt trevlig gris och en killing blev kär i mig. I samma hage som killingen gick mycket vackra gräddfärgade kossor, en svart ponny och lite andra sköna förmågor.
Till lunch fick vi förstås egenproducerade och lokalt producerade godsaker (patéer och ostar var från granngårdar) med fantastiskt bröd och goda små sylter/marmelader och gurkor och grejer. Mums! En bit äppelpaj efteråt förstås.
Till middag var vi på en restaurang nära hotellet här i Caen, som följde äppeltemat utan att veta om det... äppelsallad med bakad camembert, kyckling med äpple och svamp (vi antar att lagerbladet var grönsak ) och så tarte tatin :love!
Visa bifogad fil 17491
En riktigt prålig cocktail till, ty ibland tröttnar även jag på cola zero och bubbelvatten när det ska vara alkoholfritt! God och naturligtvis fullsmockad med färgämnen, men den smakade ananas, melon och lite annat.
Nu lagar din PARTNER säkert inte efter recept, men var det någonting sådant här hen serverade? https://www.google.com/amp/s/amp.th...igel-slater-paneer-cashew-and-aubergine-kormaI stan. Paus från grönsakslandet och självhushållningen. Partner gjorde aubergine- och cashewcorma. Jag gick till närmaste indier och köpte naan. Underbart trösterik mat.
En annan sommarlunch: grekisk yoghurt med plommon, en kardemummaknut bakad av äldre släkting.Semesterlunch: två knäckebröd med färskost, tomat, basilika. En skål spottsoppa på moereller, perfekt syrlig. Kaffe. Ska handla ikväll
Ja, något åt det hållet, fast minus paneer. Vi enades om att det inte behövdes både nötter, grädde och paneer.Nu lagar din PARTNER säkert inte efter recept, men var det någonting sådant här hen serverade? https://www.google.com/amp/s/amp.th...igel-slater-paneer-cashew-and-aubergine-korma
Åh den har jag också hemma från just en smakbox och den är planerad som middag för sambon typ i veckan - så jättebra att du recenserade den just idag!Risotto från blå band som vi fått i nån sån däringa smakbox. Var INTE god! Skulle enligt förpackningen smaka kantarell, men det behövdes nog bättre fantasi än min för att känna det.
Smakade mest sött.
Räddade dock upp den med smör- och vitlöksstekta champinjoner, finhackad salladslök samt pinsamma mängder chèvre.
Men åhhhh vad gott det lät! kan du laga en omgång och skicka till mig?!Ikväll färsk tortellini fylld med Karl Johan tillagad på @Hyacinth s vis. Stekt lök, vitlök, bladpersiljestjälkar i små bitar och portabello i före pastan. Fiskade upp tortellinin ur pannan, hällde på vitt vin och när det kokat ner en skvätt grädde. Åt med bladpersilja.
Det gick väldigt raskt att laga. Orkar du inte tycker jag att du kan sätta dig och Svensson i bilen och pallra er hitMen åhhhh vad gott det lät! kan du laga en omgång och skicka till mig?!