Tittar in i ditt kök, del 11

Status
Stängd för vidare inlägg.
Vi trotsar vårvädret och ska äta potatissallad, vanlig sallad och grillat kött. Vilket kött vet jag inte än eftersom det är sambons område då jag har såå fullt upp med mina nya krukor :angel:
 
Fuskfisksoppa, dvs bouillabaisse utan fisk men med stora vita bönor. Aioli. Den där gascognen @Hyacinth talat sig varm för till. Mycket trevligt, men hilfe vad jag gått och blivit lättpåverkad. Det känns faktiskt ganska tråkigt att inte kunna ta ett glas vin utan att känna hur det hettar om kinderna.

(Att det blev något vin överhuvudtaget var inte självklart, för inte nog med att jag blev leggad på systemet, jag höll på att bli anklagad för att bära falskleg dessutom.:D Jag ser tydligen inte ut som mig själv i mina nya spexiga glajjor... Efter att jag tagit av mig glasögonen och blivit ingående granskad av en second opinion-kassörska slöt de sig till att man ju faktiskt kan förändras en hel del på ett par år och jag fick handla mitt vin. Kanske är det valborg som gör dem extra vaksamma?)
 
Fuskfisksoppa, dvs bouillabaisse utan fisk men med stora vita bönor. Aioli. Den där gascognen @Hyacinth talat sig varm för till. Mycket trevligt, men hilfe vad jag gått och blivit lättpåverkad. Det känns faktiskt ganska tråkigt att inte kunna ta ett glas vin utan att känna hur det hettar om kinderna.

(Att det blev något vin överhuvudtaget var inte självklart, för inte nog med att jag blev leggad på systemet, jag höll på att bli anklagad för att bära falskleg dessutom.:D Jag ser tydligen inte ut som mig själv i mina nya spexiga glajjor... Efter att jag tagit av mig glasögonen och blivit ingående granskad av en second opinion-kassörska slöt de sig till att man ju faktiskt kan förändras en hel del på ett par år och jag fick handla mitt vin. Kanske är det valborg som gör dem extra vaksamma?)
Men, hur gammal är du? :)
 
Fuskfisksoppa, dvs bouillabaisse utan fisk men med stora vita bönor. Aioli. Den där gascognen @Hyacinth talat sig varm för till. Mycket trevligt, men hilfe vad jag gått och blivit lättpåverkad. Det känns faktiskt ganska tråkigt att inte kunna ta ett glas vin utan att känna hur det hettar om kinderna.

(Att det blev något vin överhuvudtaget var inte självklart, för inte nog med att jag blev leggad på systemet, jag höll på att bli anklagad för att bära falskleg dessutom.:D Jag ser tydligen inte ut som mig själv i mina nya spexiga glajjor... Efter att jag tagit av mig glasögonen och blivit ingående granskad av en second opinion-kassörska slöt de sig till att man ju faktiskt kan förändras en hel del på ett par år och jag fick handla mitt vin. Kanske är det valborg som gör dem extra vaksamma?)

Festligt :D
 
Bara att bita ihop. Jag visade leg sista gången vid fyllda 40. Vid 39 för en (1) folköl på Coop.
Att bli leggad räknar jag med, men att bli misstänkt för att vara under 20(?) och springa med falskleg...icke!

(Legvisning för folköl vid 39 är imponerande! Jag fick visa häromveckan när jag köpte detsamma tillsammans med en massa vuxna saker som tvättmedel och potatis mitt på blanka förmiddagen)
 
Att bli leggad räknar jag med, men att bli misstänkt för att vara under 20(?) och springa med falskleg...icke!

(Legvisning för folköl vid 39 är imponerande! Jag fick visa häromveckan när jag köpte detsamma tillsammans med en massa vuxna saker som tvättmedel och potatis mitt på blanka förmiddagen)
Jag hade vid tillfället köpt värsta urbana akademiska medelklassvarorna. Ostar, skaldjur, dyrt bröd etc. Och så en folköl att dricka genast för att jag inte gillar läsk och det var ändå lite omväxling mot flaskvatten.
 
En nutrilette-bar till mellanmål och en chokladshake till middag. Har ont i magen. Ren misär.

Lagade dock middag med vänner och gjorde en makalös köttfärssås, först åt BARNEN, när de var klara slängde jag i tabasco och chili och citronzest.
Luktade gott och det åts nöjt.
 
Laddar inför morgondagens bbq-grillning :up: Min käre man är här över helgen och han älskar revbensspjäll (jag hoppar gärna över) och bad mig köpa på affären för några veckor sedan när de hade extrapris. De ska rubbas och glaseras a la amerikansk bbq. Det ska tydligen ta upp till 5 timmar :D

Jag älskar ju att grilla så det kvittar att jag inte är så intresserad av revbensspjäll plus att jag kommer att slänga på en hängmörad ryggbiff år mig när spjällen börjar bli färdiga :d
 
Status
Stängd för vidare inlägg.

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

  • Uppdateringstråd 30
  • Kattbilder #10
  • Målbilder för trubbnosar.

Hästrelaterat

Omröstningar

  • Tvättstugedrama
Tillbaka
Upp