Tittar in i ditt kök, del 10

Status
Stängd för vidare inlägg.
Torskrygg, grön importerad sparris och hollandaisesås, potatis och två glas Les Fumées Blanches. Till efterrätt blir det äpple- och rabarberpaj.
 
Jag är i Loughborough på jobbresa, så jag fick klämma in matutmaningen på restaurang. Illgrön ärtsoppa med grädde och vitt vin och räkor på toppen. Fabulöst! Trevligt med lite grönsaker också då resten av dagens kost har bestått av smördeg, kött och ost i olika former. Jo, ett päron fick jag med på lunchrasten också.

Imorgon ska vi tydligen äta på turkisk restaurang. Det ser jag fram emot.
 
Jag är i Loughborough på jobbresa, så jag fick klämma in matutmaningen på restaurang. Illgrön ärtsoppa med grädde och vitt vin och räkor på toppen. Fabulöst! Trevligt med lite grönsaker också då resten av dagens kost har bestått av smördeg, kött och ost i olika former. Jo, ett päron fick jag med på lunchrasten också.

Imorgon ska vi tydligen äta på turkisk restaurang. Det ser jag fram emot.

Du har resdagar som Mick Jagger för 20 år sedan:D
 
Du har resdagar som Mick Jagger för 20 år sedan:D
Jag är så obildad att jag inte har nån större koll på Jaggers resdagar. :o Var de många? Långa? Svåra att fånga? Fulla av kött och ost? Isåfall håller jag med om att mina är likartade! Jag har dock haft hejdundrande roligt hela dagen så även om den lekamliga förningen lämnade mer att önska så var min andliga spis högst tillfredsställande.
 
Nu har min Dyra Moders 77-årsdag firats. Jag hämtade två sorters dumpling och två sorters anka på en bra kinesisk restaurang i närmiljön. Köpte även en prinsesstårta på ett konditori. Vin enligt @Hyacinth s RINGMÄRKTE och öl enligt lokal sed.

Underbart smidigt det här att helt rationalisera bort matlagningen vid en familjebjudning!

Funkade vinet bra till maten?
 
Funkade vinet bra till maten?
Vinet funkade alldeles utmärkt! Två flaskor rann smärtfritt ner i fyra vuxna. Sonen höll sig till öl. (Han passar på att grunda lite på hyfsade sorter i föräldrahemmet när tillfälle ges.)

Grekiskt kunde vara lite kul! Jag tänkte just på bläckfisk - utan brunsås - för moussaka har jag gjort två gånger under det senaste året, eller så.
 
Pyttipanna kunde också vara kul. Jag brukar äta färdigköpt som semesterlunch, men egen har jag nog aldrig gjort. Inte under det namnet i alla fall.
 
Status
Stängd för vidare inlägg.

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

Hästrelaterat

Omröstningar

  • Tvättstugedrama
Tillbaka
Upp