Åh, tack! Jag måste försöka få tag på bakokrydda. Har du tips på var jag hittar det i Malmö/Lund?
Kan finnas på Fairtrade-butiken i Lund. Jag orkade inte åka dit från Malmö så jag beställde på nätet.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Åh, tack! Jag måste försöka få tag på bakokrydda. Har du tips på var jag hittar det i Malmö/Lund?
Vad är det?Igår åt jag en thai cube till lunch, de där djupfrysta som man mikrar. Och de är så himla goda för att vara färdigmat! Var bara tvungen att meddela detta Det var kyckling i röd curry och jasminris.
Igår åt jag en thai cube till lunch, de där djupfrysta som man mikrar. Och de är så himla goda för att vara färdigmat! Var bara tvungen att meddela detta Det var kyckling i röd curry och jasminris.
Igår åt jag en thai cube till lunch, de där djupfrysta som man mikrar. Och de är så himla goda för att vara färdigmat! Var bara tvungen att meddela detta Det var kyckling i röd curry och jasminris.
Vad är det?
Vad mer behövde du veta?
Håller med! Det är lite mycket ris bara, annars är de väldigt goda när lunchkrisen slår till.
Panang curry, den gul/orangea och den blå "korean smaken med nudlar"Ja, och om man vill ha något varmt. Verkligen inget fel på dem, goda krispiga grönsaker dessutom vilket ju inte är en självklarhet i färdigmat!
Vad thai cube är, förstås!Vad mer behövde du veta?
Just nu är jag inne i en seitanperiod och tycker det är skitroligt att experimentera med det! Har hittills serverat det som stekta köttbitar liksom. Biff till rotmos, små bullar till pasta, på spett med jordnötssås och ris. Ikväll ska jag försöka göra hamburgare! (Med hembakat morotsbröd, currymajonnäs och lökringar. ) Den godaste burgaren jag någonsin har ätit var en seitanburgare som jag åt på ett vegancafé i en stadsdel med det fantastiska namnet Wrzeszcz (Gdansk). Hoppas kunna efterapa den i någon mån.@Trani kanske har tips på vad jag gör med min färdiga seitan?
Vad thai cube är, förstås!
Nu kände jag igen dem på bilden. Det är väldigt bra om det finns åtminstone någon ätlig färdigmat att köpa, tycker jag.
Ja, jag håller med. Vi har en uppsjö av restauranger och hämtställen nära kontoret, men ibland behöver det gå fort och man vill inte alltid ha sallad (även om självplockbaren i huset bredvid är riktigt bra) - då är Convini-maskinerna som vi har i huset helt perfekta. Man har ett litet plastkort eller en app (eller båda två) som är länkat till ens bankkort, och så drar man det eller scannar appen och får tillgång till kylar och frysar med allt ifrån yoghurt och keso till läsk, glass, mackor, Wasa sandwich och sånt, tuggummi och sånt och - kylda och frysta färdigrätter. Vissa skulle jag inte ge mig på då de inte ser särskilt aptitliga ut när andra äter dem, men just Thai Cube är riktigt bra. Och, får sägas, Karins Lasagne från Dafgårds är riktigt god om man kryddar upp den ordentligt
Och det är inte ens dyrt. Samma priser som på stormarknaden, skulle jag säga.