athena_arabians
Trådstartare
Eftersom jag är förkyld och mina smaklökar inte är i toppkondition pga det så får det bli något färdigt från frysen. Det är dock hemlagat iaf.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Synd på fläsklägg och fel sorts punsch men jag gillar ditt inlägg ändå.Efter en stressig tid med mycket bilande och skräpmat har jag lagat ärtsoppa med fläsklägg med klassisk kryddning med timjan och mejram och resterna av farfars skånska senap (jag gjorde en sats till jul).
Givetvis med varm flaggpunch till.
Jag har tyckt mig se ett mönster i dina gillor när det gäller min mat. Stämmer det att du gillar när man råkat laga vegan mat som verkar god?Synd på fläsklägg och fel sorts punsch men jag gillar ditt inlägg ändå.
De ser ju så gott ut ju och jag äter ju allt som går att äta juMin karl tjänar bra (och är en gourmet) jag har DEFINITIVT inte råd själv ICAs egna frysta hade faktiskt ok pris men som det är nu är det löjligt.
Bantorget 9 ja Gissar att de är ganska ensamma om menyn som sådan! Jag längtar redan tills de byter ut den till en ny så jag får prova något nytt där.@Flixon var det möjligtvis på en restaurang i Lund? Menyn låter misstänkt bekant nämligen!
De ser ju så gott ut ju och jag äter ju allt som går att äta ju
Hmmmmmm....
Två alternativ;
1: köttrester med morötter och fänkålsfrön, rödbetor, getost och 12 år gammal Bordeaux.
2: smörgåstårta med leverpastejfluff, kräftstjärtar, skinkrosor, konserverad sparris och mimosasallad. Ljummen Starköl på burk till.
Jag känner att jag är på väg att bli inskränkt och borde vidga mina vyer. Höja blicken över horisonten. Omfamna fler typer av matkultur.
Jag vill jättegärna höra din utvärdering av alternativ 2Hmmmmmm....
Två alternativ;
1: köttrester med morötter och fänkålsfrön, rödbetor, getost och 12 år gammal Bordeaux.
2: smörgåstårta med leverpastejfluff, kräftstjärtar, skinkrosor, konserverad sparris och mimosasallad. Ljummen Starköl på burk till.
Jag känner att jag är på väg att bli inskränkt och borde vidga mina vyer. Höja blicken över horisonten. Omfamna fler typer av matkultur.