Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
GOOOTT! Gör du egen eller köpe?Ärtsoppa med senap.
Ehh. Snabbnudlar till lunch och varma mackor till middagEhm....idag blev det..... Billys panpizza till middag...
Skönt man inte är ensam om dessa fantastiska rätterEhh. Snabbnudlar till lunch och varma mackor till middag
Egen! Är ju så sjukt enkelt och billigt. Ärtor, buljong, gul lök, purjo, mejram och timjan.GOOOTT! Gör du egen eller köpe?
Egen! Är ju så sjukt enkelt och billigt. Ärtor, buljong, gul lök, purjo, mejram och timjan.
Det är jättegott att göra dhal på gula ärtor!Måste göra själv med! Har massa gula ärter hemma, men odlar de mest till fina ärtskott att GARNERA mat med
Tja, som vanligt fast med gula ärtor istället för linser: fräs kryddor, lök och ärtor. I med vätska (krossade tomater och vatten) och koka tills mjukt.Vavava? Hurdå?
/MVH daal-lover
Jag måste fråga, då det ändå är en del bohuslänningar här om man vågar sig på och köpa kungskrabba?
Brukar inte köpa skaldjur här i värmland då jag är lite väl kinkig, men läst att kungskrabba ska klara infrysningen bättre stämmer det?
Eller också, är det ens gott? Jag har aldrig smakat faktiskt
Detta låter lovande ändå för mig! Jag jobbade en sommar i en skaldjursdisk men kungskrabban hade inte riktigt kommit då än och har inte blivit av att jag har provat än.Kungskrabba är gudarnas föda och intages helst med äkta champagne. Jag och särbon tycker nog att den slår hummer.
Vi fick stor sorg när ICA slutade ha den frysta i sitt eget sortiment och när de höjde priset i manuella disken