Finns en del ute i skogarna här omkring nu - så det är bara att gå utÅååååhhhhh!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Finns en del ute i skogarna här omkring nu - så det är bara att gå utÅååååhhhhh!
FAIL när man inser att yoghurtbollarna man så nöjt köpte och stoppade in i munnen hungrig som man är efter storhandling består av GETMJÖLK
Nu när jag ätit dom några gånger tycker jag att det blir godare och godare. Men första gången var lite av en chock för det var inte riktigt så jag tänkte mig att det skulle smaka (därav frågan ang ko/get tidigare i tråden )
Halvmisär. Vegana gyoza från Menmen till middag.
Väldigt ok för färdigmat. Sådär halvok för semestermat.De är trots allt ok för att vara färdigmat även om de inte svingar sig i några högre kulinariska höjder
Väldigt ok för färdigmat. Sådär halvok för semestermat.
Hade middagssällskap igår, vi lagade ugnsbakad färsk spetskål som efter bakningen toppades med brynt smör, rostade hasselnötter, citronzest, flingsalt och nymald svartpeppar. Till det en matig fransk potatissallad samt en caprese och min favoritsås ur flaska: Felix Rosépeppardressing
Hägen-Dazs Coffee till efterrätt och Ritter yoghurtchoklad till postefterrätt.
En fråga till mattrådarna: min peppar är slut och jag måste köpa ny. Brukar fylla på i en gammal Santa Maria tellicherry-kvarn. Vilken svartpeppar tycker ni är godast och var köper ni den?
På påse? Hur ser den ut?Jag kör med Santa Marias Tellicherry, jag tycker den är god och den är lätt att få tag på.
På påse? Hur ser den ut?
Men det står tellicherry på baksidan av den vanliga svartpepparn också.. som är billigare.. blir vi lurade?
Funderar på om ekologisk är god(are)?
Gjort!Finns en del ute i skogarna här omkring nu - så det är bara att gå ut