Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Vad är det här fellow mattrådare - sida 3?!
Jag kan iaf meddela att vi har ätit hemmagjord surdegspizza idag och det var gott! Zucchini, paprika, pesto och mozzarella var den väldigt spännande fyllningen.
Tyvärr, nej.@Petruska dina halloumi- och squashbiffar passar de att grilla? (Alla ni som säger nej hamnar på ignore ) Jag har lovat att fixa ihop nått snajdigt till dagens picknick att grilla och kravet var inget kött och helst halloumi och jag har varit nyfiken på de däringa biffarna länge.
De fyra första gick utmärkt att grilla faktiskt. Iofs med folie över gallret men de andra fyra blev mer halloumi- och squashpytt. Men gott var det och jag tänker göra om dem men i panna då. Så du hamnar inte på ignoreTyvärr, nej.
Vad grillar du?Skogsinternet. Har typ ingen uppkoppling.
Men vi grillar för glatta livet, jag börjar bli bra på det.
Jag hade tänkt gå, men orkade inte åka in från landet. Jag åt lite tång och sånt på Syster Marmelad häromdagen, det var lite roligt. Jag vill försöka ha ett alg-, tång- och sjögrästema vad det lider, och då helst inte med asiatiska produkter utan mer lokala.Det är över 30 grader varmt i mitt kök alla dagar just nu så jag orkar farao inte laga mat Dessutom är jag ute och far hela tiden. Denna veckan har jag ätit ostmackor (måndag, det var allt jag hittade energi till), en bohusbaguette (tisdag, på Villa Belparc, den var supergod! Riktigt mörkt bröd, någon god röra, gravad och rökt lax och lite räkor sådär) och igår en grillad macka med kyckling, fetaost och sötpotatis (på Stadsbibliotekets fik).
Men! Anledningen till att jag var på Stadsbiblioteket var för att lyssna på en föreläsning om alger och sjögräs, först av en marinbiolog som sysslar med algodlingar uppe i Bohuslän och sedan av en raw food-expert som lagade mat och de första 50 fick smaka.
Det var en smoothie med spirulina, mango, grönkål och spenat bl.a, sjögräsnudlar med grönsaker och någon kokosaktig sås, gazpacho och en liten boll med alger, tahini, kakao och grejer. Allt var gott och spännande men jag tror inte att jag blir någon stor algfantast just precis nu i alla fall.
Jag hade tänkt gå, men orkade inte åka in från landet. Jag åt lite tång och sånt på Syster Marmelad häromdagen, det var lite roligt. Jag vill försöka ha ett alg-, tång- och sjögrästema vad det lider, och då helst inte med asiatiska produkter utan mer lokala.
Åh, jag kollade hemsidan! Dit ska jag göra utflykt under semestern!Antar att det var catxalot hon nämnde? @Anna Dom brukar arrangera tångsafari i skärgården utanför Gbg Verkar superrolig
Antar att det var catxalot hon nämnde? @Anna Dom brukar arrangera tångsafari i skärgården utanför Gbg Verkar superrolig
Vad grillar du?
Här är så kallt och blåsigt. Jag hade planerat för Grilltema, men det är för kallt om kvällarna.Halloumi, lax, hel lök (så sanslöst gott). Portabello, bananer med choklad och typ den fisk jag får tag på. Samt diverse grönsaker då, och mängder av citroner... jag jobbar på tålamodet, att inte grilla medan det är lågor