Ovanstående är liksom far away från det jag exemplifierade så varför dra så stora växlar på det?
Jag är fö ovanstående numera pga elimineringskost. Jag är väldigt tydlig mot ev värdar att jag ordnar egen mat och jag har aldrig mött någon med ovanstående kravlista som Inte är av samma uppfattning. Jo förresten, en bortklemad man 50+ i mina föräldrars bekantskapskrets men det är alltså den enda sådana jag mött på och då är jag snart 40 år gammal så jag anser risken vara minimal, och möter man på den är det ju bara att be hen ta egen mat så att hen inte riskerar bli sjuk pga nåt felsteg.
Men ja, att göra en rätt vego en gång är inte oöverstigligt, det är ju bara att se i den här tråden hur många tips det kommit in. Jag ser frågan som rejält uppförstorad. Det går liksom att lösa. Det viktigaste är väl ändå att kunna umgås, nu efter så lång tid i isolering, så matlagningen är väl ändå inte en utslagsfaktor till att kunna hänga ihop över en middag..?