Eller så vet man att man är fullt kapabel och väljer pulver istället ändå. Det finns klart värre halvfabrikatsvaror än våfflor. Folk gör som de vill.Ja som sagt - jag har full förståelse för att man upplever det man redan är van vid som allra enklast. Människan är ju ett vanedjur. Och ger det dessutom ett resultat man gillar så är väl allt gott och väl.
Det jag tycker är trist är att det verkar finnas en uppfattning om att det måste vara svårt eller kräva många moment/ingredienser att göra våffelsmet. Många verkar tro att de inte är tillräckligt duktiga i köket för att göra våfflor utan mix. Och det är ju helt enkelt inte sant. Det absolut svåraste i våffeltillverkning är hitta ett bra våffeljärn. Lyckas man med det, och dessutom klarar av att grädda våfflorna lagom länge på lagom hög temperatur, så är man med god marginal kapabel att göra smet också. Om man vill!
Jag röstar på team ägg. Fras är överskattat, men finns det inget annat så slinker de ner också.