Jag älskar mina stekpannor med keramisk beläggning. Visserligen inte haft dom särskilt länge, men den ena i snart två år och den ser fortfarande ut som ny trots ganska mycket användning.
Mamma lagar mycket mat i gjutjärn och gör hon det grymt bra. Jag tror inte jag skulle klara att steka typ ägg i dom Men mammas pannkakor är lätt dom bästa som steks i speciell gjutgärnspanna för pannkakor (typ 100år gammalt ser det ut som) men jag är inte alls lika duktig på att steka i den....
Skulle aldrig rekomendera teflon, och kommer inte in i vårat hus igen. Var på ett sånt där homeparty för stekpannor och kastruller som är gjorda i flygplansmaterial (eller nått minns inte riktigt) men iaf att se henne koka vatten i teflonpannan (som såg fin ut) som fanns i hemmet och koka vatten i hennes stekpanna (livstidsgaranti på de pannorna) och se skillnaden på vattnet efteråt gav mig avsmak
(Men jag hade ändå ingen lust o ge många många tusen för en sån stekpanna, så nu blundar jag för att keramiska pannan kanske också är dålig, har ju inte sett det själv än
Tror det handlar om att hitta det man själv trivs med
Mamma lagar mycket mat i gjutjärn och gör hon det grymt bra. Jag tror inte jag skulle klara att steka typ ägg i dom Men mammas pannkakor är lätt dom bästa som steks i speciell gjutgärnspanna för pannkakor (typ 100år gammalt ser det ut som) men jag är inte alls lika duktig på att steka i den....
Skulle aldrig rekomendera teflon, och kommer inte in i vårat hus igen. Var på ett sånt där homeparty för stekpannor och kastruller som är gjorda i flygplansmaterial (eller nått minns inte riktigt) men iaf att se henne koka vatten i teflonpannan (som såg fin ut) som fanns i hemmet och koka vatten i hennes stekpanna (livstidsgaranti på de pannorna) och se skillnaden på vattnet efteråt gav mig avsmak
(Men jag hade ändå ingen lust o ge många många tusen för en sån stekpanna, så nu blundar jag för att keramiska pannan kanske också är dålig, har ju inte sett det själv än
Tror det handlar om att hitta det man själv trivs med