Till skillnad från dig tycker jag det är jättegott!Jag minns den (tydligare än jag skulle önska) som "kokt fläskkorv". En gråaktig tragisk skapelse med enstaka svarta pepparprickar insprängda, skivad i motbjudande tjocka bitar och serverad med rotmos. Kunde tvingas ner endast med hjälp av väldigt mycket senap för att försöka bedöva smaksinnet och på något sätt få senapssmaken att ta över den i övrigt vämjeliga upplevelsen.
Inser, när jag tänker tillbaka på detta trauma, att det kan ha lagt grunden till att jag än idag äcklas av väldigt många typer av korv inklusive falukorv. Och att någon fläskkorv har aldrig någonsin ställts på mitt bord efter skoltiden. Inte rotmos heller, när jag tänker efter.
Köper fläskkorv ibland och gör eget rotmos
Men så är jag inte det minsta känslig för matens utseende heller (med stort undantag för pizza som ser ut som kräks på bröd)