Nä, har fått tipset från annat håll också, så det kanske får bli så jag testar det denna gång.
Ja prova! Gjorde det senast häromdan. Blev jättebra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Nä, har fått tipset från annat håll också, så det kanske får bli så jag testar det denna gång.
Så gör jag alltid med fast potatis. Supergott. Men hade också blivit sur över felmärkningen.Har du testat låta skivorna puttra med mjölk och grädde tills de blir lite mjuka? Tycker alltid det blir krämigt, gött och tillräckligt mjukt då
Sjukt irriterande att den var felmärkt!!
100% sur jag med. Så dåligt.Så gör jag alltid med fast potatis. Supergott. Men hade också blivit sur över felmärkningen.
Dags för årets tråd! Vad ska ni äta för gudomligt? Hur firar ni?
Jag och sambon är bortbjudna till vänner och har fått i uppdrag att fixa desserten, jag har redan prestationsångest!
Kan inte komma på något direkt mattips, men kanske du kan försöka sätta ett tema och utgå därifrån? Ett land, år eller inspiration från en nobell-meny?Vi ska åka till stugan och fira. Vore kul att fixa till så att det blir en ordentlig meny och överaska sambon med det, men frågan är vad man ska hitta på! Oxfilé åt vi på julafton och är inte sugen på fisk. Har nog aldrig gjort en efterrätt mer avancerad än äppelpaj eller glass + frukt, någon som har tips på något enkelt och festligt?
Har inget tips på huvudrätt men en Pavlova till dessert är väldigt festligt och enkelt att göra. Jättegott med färsk frukt och/eller bär på. Eller kanske glass på kondenserad mjölk? Annars är Gino också enkelt men känns festligt.Vi ska åka till stugan och fira. Vore kul att fixa till så att det blir en ordentlig meny och överaska sambon med det, men frågan är vad man ska hitta på! Oxfilé åt vi på julafton och är inte sugen på fisk. Har nog aldrig gjort en efterrätt mer avancerad än äppelpaj eller glass + frukt, någon som har tips på något enkelt och festligt?
En gräddig rödvinssås kanske? Har också recept på en icke-gräddig dito som görs med blåbär och timjan och är vansinnigt god. Hojta om du vill ha recept!Jag har tänkt göra oxfile med potatisrosor. Men skulle vilja ha förslag på en riktigt god sås?