Men den är ju tillagad?Fast den är ju fortfarande finfördelad vilket gör att den lättare angrips av bakterier.
https://www.allas.se/mat-och-dryck/hur-lange-haller-kottfars-i-kylen-har-hittar-du-svaret/6014402
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Men den är ju tillagad?Fast den är ju fortfarande finfördelad vilket gör att den lättare angrips av bakterier.
Fast om den är kokad och avsvalnad och hanterad på korrekt sätt (typ ren behållare och bestick, inte ha en sked man haft i munnen i grytan, inte låter den stå på köksbänken i flera timmar osv) finns det inte så mycket bakterier kvar som kan växa till sig i kylskåpstemperatur på den korta tid som det ändå handlar om. Hanterar man det felaktigt blir det så klart en annan sak, men det gäller ju för all mat som är behandlad felaktigt.Fast den är ju fortfarande finfördelad vilket gör att den lättare angrips av bakterier.