Enya
Trådstartare
Jag äter ju mycket knäckebröd just nu. Det är väldigt gott, med både det ena och det andra på faktiskt. Har haft en period med knäckemacka och mjölig potatis med salt. Och knäckemacka med ägg och salt. Favorit är Wasa tunn havre, men de är ju rätt dyra, så drygar ut med Falu rågrut som också är goda och lättätna. Drygade ut med Wasa Husmansknäcke nu senast, men de är lite väl hårda, men äter man massor får man dryga ut lite känner jag...
Pratade med min syster som också äter mycket knäckemacka, samma sorter som jag, och insåg att vi är likadana, skivor som knäckts är vi aviga mot. Hon slänger (:O !) sådana bitar eftersom de blir oätbara (psykologiskt ju), medan jag muttrar och tjurar och tar hela bitar tills det inte finns mer än de som är sönder, och så äter jag de också. Vill inte slänga mat, men söndriga knäckebrödsskivor är... inte lika goda? Vi är överens om att sådana där helrunda flak är goda, men man måste ju dela dem och då blir de ojämna=vi kan inte äta dem. Så vi köper aldrig sådana, även om många är goda när vi råkat testa. Det stör våra hjärnor att äta felaktiga skivor liksom.
Ja, jag är störd, jag har aldrig påstått något annat, som tur är! 
Äter ni knäckemacka?
Vilken sort?
Vilken sida brer ni på?
Går det att äta knäckemacka som har knäckts i paketet?
Vad har ni på?

Pratade med min syster som också äter mycket knäckemacka, samma sorter som jag, och insåg att vi är likadana, skivor som knäckts är vi aviga mot. Hon slänger (:O !) sådana bitar eftersom de blir oätbara (psykologiskt ju), medan jag muttrar och tjurar och tar hela bitar tills det inte finns mer än de som är sönder, och så äter jag de också. Vill inte slänga mat, men söndriga knäckebrödsskivor är... inte lika goda? Vi är överens om att sådana där helrunda flak är goda, men man måste ju dela dem och då blir de ojämna=vi kan inte äta dem. Så vi köper aldrig sådana, även om många är goda när vi råkat testa. Det stör våra hjärnor att äta felaktiga skivor liksom.
Äter ni knäckemacka?
Vilken sort?
Vilken sida brer ni på?
Går det att äta knäckemacka som har knäckts i paketet?
Vad har ni på?