glittra
Trådstartare
Jag bakade kalljästa baguetter i helgen och det var ju hur smidigt som helst 
Nu skulle jag vilja baka kalljästa kanelbullar/vetebröd. Har googlat, men för en gångs skull känns det som om google sviker mig.
Jag vill baka bullar med vanlig jäst, EJ surdeg. De flesta verkar eniga om att jästmängden ska minskas till ungefär halv ordinarie mängd.
Kan jag jäsa degen i bunke? Någonstans läste jag att man bakar ut bullarna direkt och jäser på plåt, men det känns ju lättare att göra tvärt om.
Ska bullarna gräddas likadant som vanligt eller blir det längre/kortare gräddningstid?
Något annat att tänka på?
Nu skulle jag vilja baka kalljästa kanelbullar/vetebröd. Har googlat, men för en gångs skull känns det som om google sviker mig.
Jag vill baka bullar med vanlig jäst, EJ surdeg. De flesta verkar eniga om att jästmängden ska minskas till ungefär halv ordinarie mängd.
Kan jag jäsa degen i bunke? Någonstans läste jag att man bakar ut bullarna direkt och jäser på plåt, men det känns ju lättare att göra tvärt om.
Ska bullarna gräddas likadant som vanligt eller blir det längre/kortare gräddningstid?
Något annat att tänka på?