Våra julbord har alltid typ bestått av det de som ska äta det gillar. Vilket då inkluderat klyftpotatis och tzatziki. Jag har mest anpassat mig och fixat fram det som önskas utan större engagemang. Men numera är det roligare. Nymaken tar en massa bra initiativ som liksom smittar av sig.
Han fixar t.ex egna sillinläggningar, gravar lax med lime och ingefära bl.a och gör äggost på traditionellt sätt. Själv har jag bakat mandelskorpor med saffran och funderar på nån sorts god sallad med apelsiner, granatäpple, stjärnanis och nåt mer, oklart vad. Bakat vörtbröd har jag också gjort.
Sen vill jag ha löjrom också, för jag gillar löjrom.
Han fixar t.ex egna sillinläggningar, gravar lax med lime och ingefära bl.a och gör äggost på traditionellt sätt. Själv har jag bakat mandelskorpor med saffran och funderar på nån sorts god sallad med apelsiner, granatäpple, stjärnanis och nåt mer, oklart vad. Bakat vörtbröd har jag också gjort.
Sen vill jag ha löjrom också, för jag gillar löjrom.