R
Raderad medlem 120709
Jag gillar husmanskost, är uppvuxen på sån mat och har lite svårt för nya matupplevelser så det känns tryggt. Jag känner inte alls igen det där att det skulle vara tråkigt och smaklöst, det låter mer som handhavandefel än ett problem med själva maten i sig.
Som en allmän reflektion på ämnet tycker jag att det är ledsamt att husmanskosten verkar ha fått dåligt rykte allt eftersom matkulturen har influerats från andra håll. Det finns ju många guldkorn bland de gamla recepten som det vore synd att förlora för att det anses "fult" att göra husmanskost nu när vi har ett annat utbud (och därför borde veta bättre än att göra den tråkiga bruna maten?).
Som en allmän reflektion på ämnet tycker jag att det är ledsamt att husmanskosten verkar ha fått dåligt rykte allt eftersom matkulturen har influerats från andra håll. Det finns ju många guldkorn bland de gamla recepten som det vore synd att förlora för att det anses "fult" att göra husmanskost nu när vi har ett annat utbud (och därför borde veta bättre än att göra den tråkiga bruna maten?).