Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
I sin förpackning med en bit hushållspapper. Pappret tar åt sig fukten vilket gör att salladen håller dig bättre. Den kan ju fortfarande bli lite brun i kanterna.
Just spenat kan man förvälla o frysa in.Jag läste om det helt nyligen och testade med gigantpåsen med spenat jag var tvungen att köpa (fanns inga mindre) Funkade över förväntan, den höll närmre två veckor jämfört med normalt ett par dagar för öppnad påse.
Inte skuren sallad i och för sig, men ändå.
Jag använder oftast skuren sallad så den blir ju lite brun i kanterna. Men upplever stor skillnad.Jag läste om det helt nyligen och testade med gigantpåsen med spenat jag var tvungen att köpa (fanns inga mindre) Funkade över förväntan, den höll närmre två veckor jämfört med normalt ett par dagar för öppnad påse.
Inte skuren sallad i och för sig, men ändå.
Just spenat kan man förvälla o frysa in.
I sin förpackning med en bit hushållspapper. Pappret tar åt sig fukten vilket gör att salladen håller dig bättre. Den kan ju fortfarande bli lite brun i kanterna.
Jag använder kanske två rutor vikt (men kanske räcker med ett?) och stänger påsen med en klämma sen.Åh, hur? En smal ruta vikt och instoppad ovanpå bara? Öppen eller stängd påse?
Jag köper bara små förpackningar när jag vet jag kommer äta upp den på 2 max 3 dagar. Lycka att kunna ha hemma mera!
Rapportera resultatet!Papper alltså... Jag får testa det! Hoppas på mirakel![]()
Det är ungefär så jag brukar tänka. Problemet är då att jag måste köpa mindre påsar än vad som finns för att slippa slänga...Jag har aldrig ens kollat något bäst före-datum på sådana påsar. Jag har tagit för givet att de ska ätas i princip genast och att de överhuvudtaget inte är till för att förvara hemma.