Det går fint med framåtvänd!Det finns fler alternativ om det går bra med framåtvänd?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Det går fint med framåtvänd!Det finns fler alternativ om det går bra med framåtvänd?
Det går fint med framåtvänd!
Kan ha fel, men tror att @majola höll på med lite tecken?
Finns det någon mindre sulkyvariant som funkar i terräng? När vi är uppe i norr så rör vi oss så himla mycket på (dåliga) grusvägar att det känns som ett måste att ha med stora åbäket till terrängvagn. Ni barnvagnsproffs, har ni några tips?
Mäh! Jag vill ju se vilka du rekommenderar!!@Flixon
Eftersom jag visar lite bilder som jag inte vet är tillåtet att lägga upp här pga eventuell reklam för vagnarna så skickade jag ett PM till dig istället
Är det nån som tecknar till sitt barn? "babysign" eller vad det kallas. H försöker verkligen kommunicera med tecken, ffa "imse vimse" har han en särskild handrörelse för när han vill att vi ska sjunga (10000ggr om dagen) så funderar på att bygga på det.
Tips på sidor/böcker att läsa?
+1 jag med letar "lättare men stabil" variant för terräng och en typ sulky för stan och dagliga promenaderna. Har kollat in lite på babyland, men tips på barnvagnsidor tas gärna emot!Mäh! Jag vill ju se vilka du rekommenderar!!
Haha, igenkänninghumor på dettaNär han somnar på kvällen är jag mest glad att vi lyckats hålla honom vid liv en dag till.
Recepttips på enkla grötpinnar? (Lättillgängliga ingredienser som jag inte behöver leta igenom hela butiken för att hitta)
Eller annat tips på mellanmål?
Eller mattips överhuvudtaget?
Grötpinnar (byt ut det du behöver, paltbrödet kan du byta mot malda pumpafrön exv, kokosmjölk mot grädde)
1 ekobanan
0,75 dl havregryn
0,75 dl krossat bröd Järnrike
0,5 tsk bakpulver
1 ägg
1 msk kokosolja
1 dl osockrad kokosmjölk
Smaksättningstips:
Kanel (pudras på innan gräddning) eller vaniljpulver (blandas i smeten)
Instruktioner
Mosa bananen och blanda ihop allt ordentligt. Bred ut på bakplåtspapper ca 0,5-1 cm tjockt. Grädda i 200 grader ca 15 minuter. Jag brukar köra två paket järnrike i mixern och förvara i lufttät behållare, det är smidigt att ha det krossat och klart. Det tar ungefär 5 minuter för mig att fixa smeten och sätta i ugnen så det är absolut inget avancerat bakande vi talar om här.
Receptet ger 25 st.
Vi gjorde Jamie Olivers "Jools pregnant pasta" igår, Måns tryckte i sig nästan en vuxenportion.
Recept:
Koka upp vatten till pasta. Under tiden gör du såsen. Ta fram matberedaren med knivar och lägg i 1 lök (skalad), 2 morötter i bitar, 2 stjälkar blekselleri, 1 chili (eller ingen om man inte gillar chili), 1 tsk fänkålsfrön, 1/2 msk oregano. Kör matberedaren tills grönsakerna är i småbitar. Lägg sedan i 1 paket färsk salcicca och kör tills den är som en finfördelad färs. Hetta upp olja i en stekpanna/stekgryta. Lägg i färssmeten och stek under omrörning tills den skiftat färg. Pressa i 4-5 vitlöksklyftor och häll i 4 msk (ja, matskedar) med balsamvinäger. Rör runt och häll i en burk/tetra krossade tomater. Peppra med lire svartpeppar. Låt såsen puttra medan pastan kokar. Smaka av med mer krydda om man vill och salt för de vuxna (brukar inte behövas). Servera med riven parmesan/grada padano.
Mandelfisk med citronsås och potatis är poppis här också.