Det här lät inte ens gott. Känns som det blir alldeles för mycket choklad på en gång
http://mittkok.expressen.se/artikel/chokladdoppad-semla-med-nutella-sa-gor-du-den/?cmpid=mysa
Det kan aldrig bli för mkt choklad...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Det här lät inte ens gott. Känns som det blir alldeles för mycket choklad på en gång
http://mittkok.expressen.se/artikel/chokladdoppad-semla-med-nutella-sa-gor-du-den/?cmpid=mysa
Det här lät inte ens gott. Känns som det blir alldeles för mycket choklad på en gång
http://mittkok.expressen.se/artikel/chokladdoppad-semla-med-nutella-sa-gor-du-den/?cmpid=mysa
Det här lät inte ens gott. Känns som det blir alldeles för mycket choklad på en gång
http://mittkok.expressen.se/artikel/chokladdoppad-semla-med-nutella-sa-gor-du-den/?cmpid=mysa
Jag får väl lägga in bilden på mina alster här också. Det är för tidigt, jag vet men jag behövde inviga min nya matberedare
Mina första egengjorda semlor:
![]()
Inte vackra men goda. Särbon åt två direkt och fick fyra st med sig när han åkte på jobb (det är minisemlor) och de gick åtfast han var lite generös och sparade en till kollegan
De är givetvis klassiska fyllda med mandelmassa blandad med inkråm och lite mjölk.
Så fina, jag gjorde också vetedeg i helgen och det blev ett par släta bullar som sedan förvandlades till semlor också. Men de var inte alls så estetiska som dina, fast jag har ju ingen matberedare förstås![]()
Nej, men billigare mandelmassa brukar ha en stor andel aprikoskärnor?Jag är allergisk mot mandel och brukar mosa inkråm med socker och lite vispad grädde. Min sambo hävdar att han inte känner någon skillnad, men jag tror att han ljuger för att vara snäll. Därför tänkte jag testa att göra falsk mandelmassa på pumpakärnor i år. Någon som har testat det?![]()