Z
Zussami
Jo, nu har jag köpt en frysbox för att frysa hösilaget, så att det håller längre när det är varmt och det är invänjningsperiod dvs när en bal inte går åt så fort. (Efter tips här på Bukes, så klart! )
Men då är frågan - hur länge håller fryst hösilage?
Blir det egentligen någonsin dåligt om det är djupfryst? Vad är det i så fall för process som klarar frystemperatur?
Oxidationen pågår ju i och för sig även i frysta saker (som att även fryst fet fisk kan härskna) men det går ju inte särskilt fort.
Hösilage borde ju kunna hålla åtminstone ett par veckor, eller?
Men då är frågan - hur länge håller fryst hösilage?
Blir det egentligen någonsin dåligt om det är djupfryst? Vad är det i så fall för process som klarar frystemperatur?
Oxidationen pågår ju i och för sig även i frysta saker (som att även fryst fet fisk kan härskna) men det går ju inte särskilt fort.
Hösilage borde ju kunna hålla åtminstone ett par veckor, eller?