Vi har alltid blandade nötter, fikon, dadlar och clementiner. Någon typ av köpt chokladask brukar finnas, mina kusiners familj gör alltid marsipanfigurer efter olika teman, och jag och mormor bakar småkakor (mandelmusslor, finska pinnar, schackrutor, syltkakor, smältande stunder och mördegskakor). I år tänkte jag göra rocky road och kanske kola, jag gjorde en supergod i förra veckan på enbart lika delar grädde och sirap med en nypa salt. Jag åt upp hela satsen samma kväll (En del av smeten hade jag som kolasås på vaniljglass innan den kokat klart, rekommenderas! )
Jag har en hel del mörk choklad liggandes som jag vill göra godis av eftersom jag inte gillar mörk choklad, jag testade att göra tryfflar häromdagen och det blev rätt gott, men ff lite för kraftig smak av mörk choklad. Tips på vad jag kan göra?
Jag har en hel del mörk choklad liggandes som jag vill göra godis av eftersom jag inte gillar mörk choklad, jag testade att göra tryfflar häromdagen och det blev rätt gott, men ff lite för kraftig smak av mörk choklad. Tips på vad jag kan göra?