Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Efter graviditet och jul/nyår/fettisdag och i allmänhet överdrivet svullnade är det hög tid att börja tänka nyttigt och hitta bättre mellanmål än fikabröd etc. Det stora inne-mellanmålet just nu verkar ju vara chiapudding. Är det verkligen gott eller bara nyttig bukfylla?
Hahaha! Jag som var på väg att skriva upp chiafrön och kokosgrädde på inköpslistan. Nu fick jag beslutsångest.Har provat med kokosmjölk, bär och vanilj, och låta det stå, men nej. Det är som att äta sperma. Med sked från en tallrik. I gigantisk mängd. Som smakar lite söt kokos.
Men prova! Sorry om jag förstörde!Hahaha! Jag som var på väg att skriva upp chiafrön och kokosgrädde på inköpslistan. Nu fick jag beslutsångest.
Har provat med kokosmjölk, bär och vanilj, och låta det stå, men nej. Det är som att äta sperma. Med sked från en tallrik. I gigantisk mängd. Som smakar lite söt kokos.
Som jag misstänkte. Tack! Då behöver jag inte prova.Har provat med kokosmjölk, bär och vanilj, och låta det stå, men nej. Det är som att äta sperma. Med sked från en tallrik. I gigantisk mängd. Som smakar lite söt kokos.
Har provat med kokosmjölk, bär och vanilj, och låta det stå, men nej. Det är som att äta sperma. Med sked från en tallrik. I gigantisk mängd. Som smakar lite söt kokos.
Jag har dock undrat över om man verkligen tillgodogör sig näringen i fröna om man inte krossar dem först?
Jag håller med övriga om att chiapudding inte smakar någonting så om det är gott eller inte beror på tillbehören. Jag har gjort på blåbär och mandelmjöl och det var ok men jag vill ha mer smak ändå. Gör jag det igen ska jag nog ha i en banan eller mer bär.
Jag har dock undrat över om man verkligen tillgodogör sig näringen i fröna om man inte krossar dem först?