Har fått ta de ttuffa beslutet att ta bort min travare av diverse omständigheter. Och jag har tänkt göra det på slakteri och låta han gå till livsmedelsproduktion. Men jag har aldrig tagit bort någon häst, så jag vill gärna ha lite råd på vägen.
Hur går jag till väga? Är det bara att åka in eller ska man beställa tid först? Hur sker "överlämnandet", måste jag vara med när han tas bort eller klarar dom sig utan en hejdlöst gråtande hästägare?
Har kollat igenom passet och han är "grön" för att gå till livsmedel i alla fall.
Och till er stockholmare, visst är det inne vid Globen det finns slakthus? Jag har försökt googla på det men hittar liksom inget specifikt som man kan ringa till.
Och jag ber er att inte ifrågasätta vare sig att hästen tas bort, eller att jag väljer att låta honom gå till livsmedelsprod. Det är absolut inte ett lätt beslut att ta och det svider rejält i en mattes hjärta men jag tycker jag gör ett bra beslut ändå.
Hur går jag till väga? Är det bara att åka in eller ska man beställa tid först? Hur sker "överlämnandet", måste jag vara med när han tas bort eller klarar dom sig utan en hejdlöst gråtande hästägare?
Har kollat igenom passet och han är "grön" för att gå till livsmedel i alla fall.
Och till er stockholmare, visst är det inne vid Globen det finns slakthus? Jag har försökt googla på det men hittar liksom inget specifikt som man kan ringa till.
Och jag ber er att inte ifrågasätta vare sig att hästen tas bort, eller att jag väljer att låta honom gå till livsmedelsprod. Det är absolut inte ett lätt beslut att ta och det svider rejält i en mattes hjärta men jag tycker jag gör ett bra beslut ändå.