Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Nej jag klarar inte av det.
Hemligheten är nog att försöka ta reda på hur man själv fungerar, och gå efter det. Och då är det ju självklart bra input att veta hur andra fungerar.
Näringsvettiga då.
Vad grundar du dina påståenden på? Smör är tvärt om bra för metabolismen och det finns gott om studier som visar att människor som behöver gå ner i vikt ska äta mer fett och mindre kolhydrater för att både bli friskare och för att nå hållbara resultat. Processat fett a la margarin finns det väl ingen vettig människa som rekommenderar längre så varför skulle du förvara det om du hängt med de senaste 5 åren?
Vitt ris, vilken lära öht rekommenderar det?
KL
Kan ni åtminstone inte hålla lchf-arnas margarinskäll utanför tråden? En väldigt överviktig person tar sannerligen inte skada av att äta margarin med lägre fetthalt. Men nu verkar ju TS ha köpt Bregott så frågan känns överflödig.
Jag äter GI/Iso. Du behöver inte knappa mig.
Men hu då, både tomater, dressing och sås är ju totalvidrigtTycker du att du är dålig på sallad så ska du se min,den består av salladskål och tomater + lite dressing
Och ris går inte äta utan sås
Ah, jag får testa det!Jag brukar ta grönsaksbuljongtärning i vattnet istället för salt när jag kokar mitt råris och då tycker jag inte att det blir torrt. Till 5 dl vatten tar jag en hel buljongtärning. Vanligtvis kokar jag 2 portioner ris åt gången och då tar jag en halv buljongtärning eftersom det ska vara 2,5 dl vatten till 2 portioner av det råriset jag köper.
Åfan! D-vitamin finns inte ens med i mina provresultat. Nåja, ska in på nya om 2 månader, kan be de kolla det då. Det vore ju inte konstigt alls om jag har D-vitaminbrist också.Vilka dumheter. Jag har rätt grov D-vitaminbrist, konstaterad via blodprov...
De problemen har jag som tur är inte.Nu vet vi ju inte om TS är kolhydratkänslig över det fungerande, men själv kan jag inte äta vitt ris utan att trigga igång en fullständig ätfest. Det är bättre att äta thaimaten utan ris, än med ris. Käkar jag riset är jag MER hungrig när jag är färdigäten, än jag var innan jag började äta. Ett exempel på vad kolhydratknarkaren lever med.
Inga problem, jag sållar. Det som passar mig testar jag gärna, det som inte passar låter jag bliDelvis kl
Jag vet inte hur givande de här precisa och väldigt tvärsäkra kostråden kan antas vara för TS?
Jag ser - till skillnad från många andra - en väldigt motiverad person i TS. Hon är realistisk, hon känner sig själv och är väldigt motiverad att göra det här på ett sätt som hon känner kan fungera. Jag är övertygad om att hon kommer att lyckas! Då och då ser man personer här på Buke som växer enormt som människor när de börjar ta itu med jobbiga saker och lyckas och det är lika fantastiskt varje gång. Det är processer som tar flera år, men de lyckas!
Jag blir lite nyfiken på vad du egentligen äter? Som jag förstått det av tråden så t ex kycklingklubba och ris, kanske lite isbergssallad och majs till. Du skriver att du tycker en normalportion ris är alldeles för mycket, och jag har för mig att portionsstorleken på paketen brukar vara 1/2 dl okokt ris per portion. Om din middag och lunch består av två kycklingklubbor, isbergssallad och några matskedar ris, vad äter du i övrigt? För det är ju en mycket spartansk måltid som inte borde göra många mätta, än mindre överviktiga? Jag frågar för att man får intrycket att det är något annat än middagsmaten som är orsaken till din övervikt.
Hade jag gärna gjort om jag haft plats i frysen och om jag öht vågat äta det då - jag är skitnojig med senastdatum och äter ingenting om datumet gått ut ens om det varit fryst, med undantag för ägg. Spelar ingen roll hur fräscht nånting är, jag kan riktigt se mig själv dö mögeldöden eller nåtSmör och Bregott kan du frysa in i mindre portioner! Ta bara fram vad som räcker en vecka åt gången. Då slipper du slänga något.