Det beror på produkt förstås men de går jättefint ihop, precis som lite salt förhöjer smaken på choklad. Lindt har till och med en chili-choklad.Tar inte chilismaken över?
Jag gillar inte starka smaker så det låter helkonstigt.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Det beror på produkt förstås men de går jättefint ihop, precis som lite salt förhöjer smaken på choklad. Lindt har till och med en chili-choklad.Tar inte chilismaken över?
Jag gillar inte starka smaker så det låter helkonstigt.
Choklad som inte är smaksatt och nån med kola och nån chokladboll med kokos.Det är en omöjlig fråga att svara på. Nedanstående två exempel illustrerar varför.
Du ska ha filmmys med din bff och ni har bestämt att ni ska ha olika smaker av choklad. Vilka köper du helst?
Klockan är halv tre en torsdag och du har ett par timmar kvar på jobbet, småförkyld. Vilka smaker skulle du ta en bit av om kollegan bjöd?
Har du inte set filmen Chocolat??Tar inte chilismaken över?
Jag gillar inte starka smaker så det låter helkonstigt.
Annars kan man gå lite mer all-in och då äter man småååå mängder choklad. Mycket bra för hälsan.Det beror på produkt förstås men de går jättefint ihop, precis som lite salt förhöjer smaken på choklad. Lindt har till och med en chili-choklad.
Visa bifogad fil 114131
Vad tycker ni om 80-talsklassikern konserverade päronhalvor med smält After Eight? Päron, choklad och mint i en härlig blandning.
Hur använder du apelsinkrokanten i kladdkakaebaket?.., frågar åt en vänJag älskar romerska bågar
Marabou apeksinkrokant är underbart, speciellt att använda till kladdkakebak
Chokladdoppad brysselkål vet jag att folk har föreslagit som halloweengodis till stygga barn.Det mesta går fint att kombinera med choklad tycker jag. Inom rimliga gränser, Brysselkål eller tacokrydda känns inte som någon hit. Men har till och med ätit ost ihop med choklad som provsmakning på en mässa och det var gott. Har egentligen mest problem med de mjölkchokladsorter som är så söta att de smakar socker och inte choklad.
Jo jag tror det men kanske inte hela. Minns inte.Har du inte set filmen Chocolat??
Förrförra julen (?) köpte jag en Paradisask och i den var det flera nya smaker, nån smakade jättekonstigt. Tror det var fläderfyllning.Jag gillar nästan all choklad. Jag minns bara två jag ogillat, en med citron som smakade rengöringsmedel, och en som smakade för mycket av kaffe.
Fläderfyllningen är ingen favorit hos mig, inte den nya apelsin-kanel heller.Förrförra julen (?) köpte jag en Paradisask och i den var det flera nya smaker, nån smakade jättekonstigt. Tror det var fläderfyllning.
Eller minns jag fel nu Paradis är det enda riktiga (med socker) godis jag köpt de senaste åren så måste vara den.
Fast choklad är inte heller godis. Choklad är choklad. Skillnad.Frukt. Är. Inte. Godis.
Alltså ska det inte heller blandas med godis! Apelsinchoklad är helt vidrigt med ett enda undantag vid en enda tidpunkt:
Vid jul sätts alla normala godisregler ur spel och man trycker i sig romerska bågar, gröna kulor och billiga chokladaskar.
Kokos är ingen frukt och går således utmärkt att blanda med choklad. Lakrits funkar, kola också om det inte blir för sött. Sprit går att blanda med allt.
Fast choklad är inte heller godis. Choklad är choklad. Skillnad.
Det håller jag med om!Mörk choklad är inte godis. Mörk choklad är ondska.
Det håller jag med om!
Men ljus choklad är inte heller godis. Inte chips heller, chips är snacks. Skulle bli grymt besviken om jag bad min sambo köpa godis och så kommer han hem med choklad och chips. Godis är godis, choklad är choklad.