Sv: Vanlig spishäll vs gasspis, för och nackdelar?
Snälla förklara hur det kan vara svårare att hålla detta rent
Dessutom så blir inte själv hällen varm? så fastbränt blir det mer eller mindre aldri. (det är inte så att du blandar ihop induktion med vanlig glashäll)
Än det här
Fast det är ju inte så jobbigt att släpa på gastuber och i mitt föräldrahem hade vi alltid en extra ståendes hemma, just för att slippa stå utan.
Vi har en induktionshäll hemma nu och jag är grymt missnöjd. Tycker inte att den går att få helt ren och kokar någonting över tycker jag att det blir märken. Nu lyckades min svärmor ställa en gjutjärnspanna för tork på den, suck, vilket resulterade i ett par snygga ringar mitt över hela spisen. Nej, föredrar helt klart en gasspis i rostfritt. blir varm/kall snabbt, man blir inde handikappad om strömmen skulle gå och så tycker jag att det ser snyggare ut. Sen så tror jag alltid att det finns en anledning till varför de flesta kockar föredrar gas. Jag personligen har aldrig haft några problem med att sjuda heller.
Snälla förklara hur det kan vara svårare att hålla detta rent
Dessutom så blir inte själv hällen varm? så fastbränt blir det mer eller mindre aldri. (det är inte så att du blandar ihop induktion med vanlig glashäll)
Än det här