Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Oliver. Verkar nyttigt.Jag har vissa saker som jag önskar att jag tyckte om. Det kan vara sånt som ser gott ut, luktar gott, eller ser mysigt ut att äta.
Det är alltså inte en uppräkning av allt man tycker är äckligt, bara sånt man önskar att man inte tyckte var äckligt.
Sushi: för att det ser så gott ut. Ser coolt ut att äta och jag gillar fisk och skaldjur. Men nej, inte gott.
Oliver: där ser känslan av det så lockande ut. Typ någon sitter i sin bar, får sin drink och tuggar på sin oliv. Eller bara när kompisen är saltsugen, tar två oliver, så är suget tillgodosett.
Glögg: luktar SÅ gott, men smakar inte gott.
Öl och rödvin: rödvin för att det känns vuxet. För att kunna avnjuta det perfekta rödvinet till maten. Öl är mer en social grej, kunna ta en kall öl när man grillar.
Vilka är era saker?
Vin- vin när man är ute på finrestaurang vore najs eftersom smakupplevelsen kan höjas massor av en bra vin-matkombination.
Ingen förlust. Utfiskade eller en odlad miljöförstöring. Skulle vara bra om alla åt lite mindre av det.Lax, för att så många inte förstår att fler än jag faktiskt inte tycker om fiskskrället...
Fast det vet vi ju inte. Folk kanske bara säger så för att verka sofistikerade. Alla kanske tycker det är lika äckligt?
Te utan mjölk går inte att dricka. Då smakar det smaksatt vatten. De behövs fett som smakbärare, alltså inte lättmjölk.Utan. Jag tycker inte om mjölk heller.
Ser att många av mina grejer gäller för andra i tråden - det kanske borde finnas kurser för oss som vill läras oss äta skaldjur, oliver och dricka öl och kaffe
Det smakar mycket bättre med mjölk. Man känner inte själva mjölksmaken utan mjölken gör bara teet mjukare och typ godare.Utan. Jag tycker inte om mjölk heller.
Nä jag är inte helt säker på det där...Det kan jag lova att vi inte gör och jag är absolut ingen vinsnobb
Det tror jag inteFast det vet vi ju inte. Folk kanske bara säger så för att verka sofistikerade. Alla kanske tycker det är lika äckligt?
Verkligen, färska oliver? Är de inte sjukt beska innan man lägger in dem?Koriander förresten, skulle jag vilja gilla då det ofta ingår i maten jag råkar gilla
Oliver har jag lärt mig gilla! Men billiga oliver smakar ju lite som priset, färska oliver som inte är konserverade- mums
Ja?Verkligen, färska oliver? Är de inte sjukt beska innan man lägger in dem?
Ja?
Jag hade lärt mig att oliver direkt från trädet inte går att äta alls?
(från Wikipedia:
Oliv är olivträdets frukt och används framförallt vid tillverkning av olivolja. Färska oliver är beska i smaken och används aldrig naturella, utan konserveras i en saltlake eller olja under lång tid innan man äter dem. Laken kan även innehålla diverse smaksättare och konstgjorda konserveringsmedel. Eftersom laken tar smak av oliverna kan den användas som smaksättare vid matlagning.)
FINNS det ens, i det här landet, färska oliver att få tag i? Var någonstans i världen köper man färska oliver?Just så.