skogaliten
Trådstartare
Nu mognar tomaterna för fullt, och är såklart jättegoda, färska, i sallader av olika slag och som rostade i ugnen eller grillade.
Det är mes små och knappt medelstora tomater vi har mycket av.
Men vi hinner inte med att äta i samma takt som det mognar, och vi skulle vilja spara en del i frysen, eller på annat sätt!
Jag kommer att göra en stor sats med Ratatouille och frysa in i portioner, eftersom vi har både lök och squash i överflöd just nu.
En omgång tomatsås för pasta och pizza för infrysning tänker jag också göra.
Men sedan tar mina idéer slut?
Finns det andra bra tips på sådant som går att förvara?
Det är mes små och knappt medelstora tomater vi har mycket av.
Men vi hinner inte med att äta i samma takt som det mognar, och vi skulle vilja spara en del i frysen, eller på annat sätt!
Jag kommer att göra en stor sats med Ratatouille och frysa in i portioner, eftersom vi har både lök och squash i överflöd just nu.
En omgång tomatsås för pasta och pizza för infrysning tänker jag också göra.
Men sedan tar mina idéer slut?
Finns det andra bra tips på sådant som går att förvara?