Jag har fått massor med spetspaprika i år. Det mesta är grönt fortfarande, några har hunnit bli gula.
Vad kan jag göra med de gröna? Tycker inte de är så goda att äta som de är, och jag har som sagt massor.
Det finns en inlagd grön paprika att köpa i affären, Plivit tillverkar den. Väldigt god. Men hur gör man sånt själv? Bankad paprika tror jag den kallas.
Tips på vad jag kan göra med all denna paprika? Gärna sånt som inte behöver konsumeras direkt, dvs gärna någon kreativ inläggning eller röra som står sig länge.
Vad kan jag göra med de gröna? Tycker inte de är så goda att äta som de är, och jag har som sagt massor.
Det finns en inlagd grön paprika att köpa i affären, Plivit tillverkar den. Väldigt god. Men hur gör man sånt själv? Bankad paprika tror jag den kallas.
Tips på vad jag kan göra med all denna paprika? Gärna sånt som inte behöver konsumeras direkt, dvs gärna någon kreativ inläggning eller röra som står sig länge.