Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Jag skär granatäpplet i två delar och håller det med skärsidan neråt över en bunke och bankar på skalsidan med en träslev tills alla kärnor ramlat ut och ned i bunken.Jag brukar skära av båda "ändarna", därefter göra snitt från ena änden till den andra i linje med "klyftorna", eller följa hinnornas linje liksom. Därefter bryter jag isär äpplet i klyftor och då är det jättelätt att pilla loss kärnorna över en bunke. De lossnar i stora sjok liksom.
Sagt av mig i denna tråd del 8: "Förutom alla läskande förslag i denna tråd på sistone, fantiserar jag nu om att tillaga en spanakopita efter att ha avnjutit en sådan i bild i Sveriges mästerkock. Några riktigt lovande deltagare, förutom ynglingen som producerat detta mästerverk också flygplansteknikern och tjejen som fick stora lovord och sågs som tänkbar slutsegrare. Kul att det är igång igen, ett av mina favoritprogram!"
Och nu, knappt ett halvår senare - är spanakopitan äntligen tillagad och dessutom halvt uppäten. NAMNAMNAM.
Underbart att det är gott men jag var tvungen att googla vad 17 det var det låter fantastiskt gott så jag måste prova någon gång
Alltså, det är något som inte stämmer med mig och pasta, kan äta hur mycket som helst och ändå vara hungrig 30 min senare