@Anna och vi vet alla vad det innebär!
OM vi vet! Igår fick jag äran att laga och denna version blev mycket tomatig, lite het men utan att vara störigt stark, om ni förstår hur jag menar, och den fick puttra i nästan tre timmar. så den var så mustig att jag vet inte vad. Mycket nöjd.
Mindre nöjd med att jag totalt GLÖMDE att jag hade med mig en portion som matlåda idag och gick ut och köpte en sallad så fort plocksalladsbaren öppnade (brukar göra det för då är det fräscht och nyöppnat och inte kladdigt). Jaja. Köttfärssåsen klarar sig till imorgon och salladen blir god idag. Ugnsbakad lax med vitlök och örter, keso, lite tonfiskröra gjord på kvarg (hade kunnat svära på att det var fet crème fraiche och majonnäs!), rödlök, paprika och lite annat smått och gott. Ja, och en skiva grekiskt lantbröd som jag redan har ätit upp för jag får inte lunch förrän tidigast halv ett idag och var på svältgränsen redan klockan 11. Detta för strax över sextio kronor inklusive bubbelvatten om man vill - jag tycker att det är helt okej för en ute- eller takeaway-lunch faktiskt.