Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Ugnspannkaka blev det här med knaperstekt bacon i och hallonsylt till. Och så kall mjölk till såklart
Ack, dessa skiften i livet! Rätt vad det är så sitter du där och undrar var all mat tog vägen, du har knappt börjat äta förrän bordet är renrakat på mat och tonåringarna fiser iväg från matbordet rapandes och säger 'tackförmatenmamma/pappajagskabarautensvängjagkommersenpusspuss'...
Det åt jag igår fast med rårörda lingon. Så himla gott! Men alltså hallonsylt och bacon? Varför?
Det åt jag igår fast med rårörda lingon. Så himla gott! Men alltså hallonsylt och bacon? Varför?
den frågan har jag också ställt mig . Jag har funderat om det hänger ihop med var i landet man befinner sig också. "Hemma" i norr är det alltid lingon till, här nere i dalsland är det alltid söt sylt till och ingen hade tänkt tanken med lingonsylt.
Jag vet faktiskt inte! Mina middagskompanjoner ville absolut ha hallonsylt och jag vet inte, jag argumenterade väl inte helt enkelt. Det var gott, i alla fall
Bacon har ju den där trevliga egenskapen att det kan passa jättebra till sött. Till exempel blev jag en gång serverad pannkakor med knaperstekt bacon, banan och lönnsirap. Det var gudomligt gott, och då gillar inte jag banan något vidare...