Sv: Tittar in i ditt kök - del 6
Lunch: sallad på blandade blad och blandade tomater därtill bröd, två sorters ost, två sorters torkad skinka, marinerade jätteräkor (nej, jag bråkar inte om sådant hos mina svärföräldrar) gott bröd och ett utmärkt rosévin. Säkert något mer som jag har glömt.
Middag: först en liten förrättssmörgås med gåsleverpastej (nej, jag bråkar inte om sådant hos mina svärföräldrar) och olivgelé, sedan potatis, hastigt halstrad lax, kryddsmör med massor av dragon, färska bouchon mouqueux verts, lite andra grönsaker och en riktigt god vit bourogne. Tre sorters italiensk glass till dessert.
Detta kompenserade sammanlagt mer än väl för flygplansfrukosten i morse.
Lunch: sallad på blandade blad och blandade tomater därtill bröd, två sorters ost, två sorters torkad skinka, marinerade jätteräkor (nej, jag bråkar inte om sådant hos mina svärföräldrar) gott bröd och ett utmärkt rosévin. Säkert något mer som jag har glömt.
Middag: först en liten förrättssmörgås med gåsleverpastej (nej, jag bråkar inte om sådant hos mina svärföräldrar) och olivgelé, sedan potatis, hastigt halstrad lax, kryddsmör med massor av dragon, färska bouchon mouqueux verts, lite andra grönsaker och en riktigt god vit bourogne. Tre sorters italiensk glass till dessert.
Detta kompenserade sammanlagt mer än väl för flygplansfrukosten i morse.