Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Vi har ibland såna i en gräddig pasta med saffran och någon kombination av torskrygg/musslor/räkor etc. Blir gott tycker vi iaf.Åh, de glömde jag bort (jag använder dem bara till sushi). De borde passa jättebra @cambodia
<snip>
Huvudratt:
Kramig gronkals och svamppasta - har tankte jag att jag kan steka bacon och ha pa sidan till de som vill ha det?
https://gratefulgrazer.com/home/creamy-vegan-pasta/
<snip>
Ja! Det var inte så dumt!Åh, de glömde jag bort (jag använder dem bara till sushi). De borde passa jättebra @cambodia
Till Pastan skulle jag nog steka och "caramelize" (helst i maple syup ... borde finnas massor av recept pa natet) bacon och crumble samt lagga i en skal vid sidan om ... eller i nagra sma portions skalar vid varje talrik till icke veganer.
Nu vet jag inte hur bacon-bevandrad du är i detta land, så du kanske redan har koll på detta, men vore jag du skulle jag satsa på "streaky bacon" vilket är det som är mest likt det svenska baconet. Back bacon och liknande är ofta svårt att få krispigt tycker jag eftersom det är så köttigt. Jag föredrar streaky bacon alla dagar i veckan (äter iofs inte bacon särskilt ofta, men när det väl blir av så) och fattar inte alls grejen med det klassiskt brittiska baconet som serveras överallt.Ja precis, hade tankt steka bakkon och lagga i en sidoskal - att steka i lonnsirap var en ny ide som jag kanske testar
Tror det bara ar 1-2 personer som har svart for iden med en kottfri maltid, man kommer val att steka en ganska generos mangd anda, alltid trakig om det kanns som att det snalas med maten!
Så spännande att läsa om dina osvenska råvaror och annan matkultur!I kvall blev det revbensspjallen fran sous viden, tater tots, och en salad.
First tankte jag en salad med nopales (prickly pear kaktus blad) men de hade inga i affaren sa jag hogg ett blad fran en aloe vera i stallet. "Den blir bra" tankte jag, "Jag tar inte sa mycket, bara tillrackligt for att fa den lilla beska sid smaken ... ungefar som med endiver ... tankte jag".
Vid narmare undersokning var gurkan jatte (verkligen JATTE) besk, tomaterna var inte alls sota, Jag hade ingenting som kunde ge den lite sota skjuten utan allt var SUPER beskt. "Det ar tur" forklarade jag for Maken efterrat "Att jag ar varlds best pa att gora mina egna vinaigrette dressingar". Det var verkligen mycket gott och dressingen gomde allt som egentligen var fel med saladen.
Jag har ett rack spjall till som ska in i sous viden i morgon ... men de ska ha annan tid och varme ... Jag tror jag vet hur jag vill ha det nu.
Låter gott!Hasselbackspotatis, ugnsbakad fetaost med schalottenlök och små tomater, oliver, små blad och gurka.
Vaniljkaka.