Är den cheddar cheese god?
Jag tycker den är ok (inte riktigt min typ av produkt) men särbon äter den i kopiösa mängder Jag tycker den passar bra till hamburgare.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Är den cheddar cheese god?
Tack! Jag älskar ostiga saker till hamburgare så jag får prova den!Jag tycker den är ok (inte riktigt min typ av produkt) men särbon äter den i kopiösa mängder Jag tycker den passar bra till hamburgare.
Det är så kul att läsa om ett helt annat kök och annan tillgång på råvaror. Vissa finns ju här men mycket senare framåt sommaren och andra inte alls. Tycker det är roligt! Du verkar också väldigt ambitiös i köket. Och så kan man få snylta på känslan av att det är 18-20 grader och sol medan vinden piskar 20m/s och det regnar på tvären.Det blev sea bass (havs aborre) i dag ingen. I dag stekt pa saltblock med en salad till. Jatte gott fortfarande, men nu har resten av min sea bass hamnat i frysen. Det ar nog dags att variera kosten lite.
Har ar det sol och 18-20*C pa dagen nu och det ar PERFECT med salader igen. Jag hittade "sweet corn" (sot farsk majs) pa affaren haromdagen sa det blir mycket ra majs och marinerad lok just nu ... i dag var det ocksa oliver, feta ost, finskuren spenat och persilja, och citron over alltihop.
Da ar fragan vad jag gor i morgon Jag har en skirt steak (jag har ingen aning om vad det kan heta Men det ar den mest smakrika kottbiten ... som ocksa tenderar att bli seg, sa jag gor den med sous vide som "carne asada" Mexican style. Till kottet gor jag en chimichurri och det far nog bli nagon sorts salad till det. Sedan ska Maken och jag ha "game night" ...det var lange sedan sist sa jag ser fram emot en trevlig kvall.
Det är så kul att läsa om ett helt annat kök och annan tillgång på råvaror. Vissa finns ju här men mycket senare framåt sommaren och andra inte alls. Tycker det är roligt! Du verkar också väldigt ambitiös i köket. Och så kan man få snylta på känslan av att det är 18-20 grader och sol medan vinden piskar 20m/s och det regnar på tvären.
+ @hastflickaDet är så kul att läsa om ett helt annat kök och annan tillgång på råvaror. Vissa finns ju här men mycket senare framåt sommaren och andra inte alls. Tycker det är roligt! Du verkar också väldigt ambitiös i köket. Och så kan man få snylta på känslan av att det är 18-20 grader och sol medan vinden piskar 20m/s och det regnar på tvären.
Skånsk äppelkaka kanske?När jag läste om ananaspaj ovan kom jag av någon anledning att tänka på en äppelpaj som hemsöker mig. Jag åt en gång för många år sedan en slags äppelpaj i Halland på en Mårten Gås-middag. Den föregicks av en helt magisk anka som smälte i munnen... Och denna äppelpaj vill jag minnas innehöll mandelmassa och äppelmos, och säkert även färska äpplen. Den serverades med vispad grädde till. Skulle vilja säga att konsistensen var ganska lös och jag tror inte det fanns ett hederligt pajskal utan mandelmassan utgjorde en slags botten.
Känns någon vid denna efterrätt? Jag har försökt googla men inte känt att jag hittat rätt recept, men det kan också vara mitt minne som sviker mig. Jag skulle gissa att den är typiskt sydsvensk eller kanske dansk?
När jag läste om ananaspaj ovan kom jag av någon anledning att tänka på en äppelpaj som hemsöker mig. Jag åt en gång för många år sedan en slags äppelpaj i Halland på en Mårten Gås-middag. Den föregicks av en helt magisk anka som smälte i munnen... Och denna äppelpaj vill jag minnas innehöll mandelmassa och äppelmos, och säkert även färska äpplen. Den serverades med vispad grädde till. Skulle vilja säga att konsistensen var ganska lös och jag tror inte det fanns ett hederligt pajskal utan mandelmassan utgjorde en slags botten.
Känns någon vid denna efterrätt? Jag har försökt googla men inte känt att jag hittat rätt recept, men det kan också vara mitt minne som sviker mig. Jag skulle gissa att den är typiskt sydsvensk eller kanske dansk?
Är tveksam, den innehåller kavring och inte mandelmassa? Annars verkar den vara en klassiker till Mårten gås.Skånsk äppelkaka kanske?
De gjorde den på Sveriges Mästerkock.
Hur gör du?Lagar kebab. Inte hemsnickrad den här gången, både pitabröd och kebabstrimlor är butiksinköpta. Pitabröd, Sallad, silverlök, röd lök, gurka, tomat, jalapeno, vitlökssås toppat med lite persilja . Endast såsen är hemlagad. Men det är väl det viktigaste av allt
Hur gör du?