Snabblagat i form av nudelsoppa med kimchi, toppad med färsk vitlök, ett löskokta ägg, koriander och sesamfrön.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Vi har en matgäst med lite för mig krångliga matvanor, så idag har vi ätit rullader med dijonsenap, ris och en sallad med pepprig ruccola, nötter, fetaost och hyvlad zucchini. Gästen är livrädd för chili, och gillar typ stekt falukorv men är så trevlig att jag gör mig bästa.
Jag har druckit mojito och ätit de salta, samt nötcreme. Nomnomnom.
Nej, det är helt normalt säger jag!Nån slags galenskap har kommit för mig. BARNET fyller 3 på lördag, har önskat sig "jordgubbstårta med grädde" samt "en Pettson som kan gå och prata". Av okänd anledning snöar jag in på enhörningstårtor (!) (googla!) och istället för att geschwint baka en en enkel jordgubbstårta som mitt ödmjuka BARN önskar, står jag nu mittinatten och kokar jordgubbskompott, färgar enhörningshorn gröna, gör enhörningsögon och vispar vit choklad-frosting som ska färgas i en uppsjö av färger. Jag tror jag behöver en intervention?!
Så sant. Jag offrade en gång en nattsömn på att skulptera sittande elefanter av mandelmassa till en tårta.Nej, det är helt normalt säger jag!
(Eftersom jag typ alltid mig själv att aldrig mer baka barnkalastårtor efter varje gång, men ändå glömmer det nästa gång det är dags, vet jag precis hur rimligt det är att stå halva/hela natten och färga enhörningsfrosting. Men vad gör en inte för BARN?!)
Som du har lidit för KONSTEN!Så sant. Jag offrade en gång en nattsömn på att skulptera sittande elefanter av mandelmassa till en tårta.