Min sommaryoghurt måste vara osötad!För att bidra till soygurtdiskussionen så äter jag alltid smaksatt Plant till frukost. Varierar mellan jordgubb, vanilj och rabarb. Rabarb med granola smakar paj och jag är en gottegris
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Min sommaryoghurt måste vara osötad!För att bidra till soygurtdiskussionen så äter jag alltid smaksatt Plant till frukost. Varierar mellan jordgubb, vanilj och rabarb. Rabarb med granola smakar paj och jag är en gottegris
Omberg?Känslan när man promenerar genom ett veritabelt inferno av ramslök som bara fortsätter och fortsätter och fortsätter... och man får inte plocka ens en liten kvist därför att man befinner sig i ett naturreservat. Den känslan.
Och jag upplevde detsamma på Stenshuvud idag. Naturreservat schmurreservat(fast jag har ju tillgång till ramslök hemmavid, så vem är jag att klaga?).Omberg?
(Jag hade den upplevelsen på just omberg för några veckor sedan )
Och jag upplevde detsamma på Stenshuvud idag. Naturreservat schmurreservat(fast jag har ju tillgång till ramslök hemmavid, så vem är jag att klaga?).
Lunch idag på stranden: Rökt makrill från Bure rökeri i Kivik på halvgammalt hembakat bröd. Termoskaffe o äpple efteråt. Veckans godaste måltid, utan tvekan, men den lämnade ett spår av dåligt samvete. Jag vet inte om jag kommer palla fortsätta äta fisk.
Omberg?
(Jag hade den upplevelsen på just omberg för några veckor sedan )
Fy alltså! det är inte rimligt att locka en på det visetNix, Lummelunda. Alla dessa naturreservat, riktiga teases hela bunten!
Men guuud vad gott!!! Själv har jag ätit två äpplen och längtar desperat efter en falukorv att gnaga på. (blir sån av att äta bara äpplen)Pasta och parmesan med primörer: sparris och kronärtskocka.
Paus i det turkiska temat till förmån för arabiskt. Jag var på samma restaurang för tre år sedan och jag lutar åt att det är den bästa restaurang jag vet. Akadeniz Hatay Sofrasi i Istanbuls arabiska kvarter.
Religiöst som fan med överdriven belysning som förhindrar synd och inget vin, men MATEN. Änglarna gråter. Och inte ens dyrt. Dessutom trevlig personal och allmänt glad och avspänd stämning och en del spektakulära anrättningar.
Om du är pysslig och får tag på yoghurtkultur så kan du prova att göra egen vegetabilisk yoghurt. Undrar om det t ex går att göra kokosyoghurt på kokosmjölk?
Det här att folk uppenbarligen kommer att tänka på våld när jag beskriver en muslimsk miljö.Jag läste också "spektakulära avrättningar" - utan att vara bitter.
Ååh, nu blir jag taggad på att prova!Med kokosgrädde går det. Med kokosmjölk blir konsistensen för rinnig.
Ikväll ska jag laga räkgryta med massa vitlök och chili till PIPPIN. BARNET vill ha rostade smörgåsar efter att jag köpte en brödrost... Själv ska jag äta en p-p-påssoppa och en rostad smörgås med maaaaager ost. Jag måste äta lite mer nu tror jag. Min plan var kanske lite för ambitiös i kombination med BARN?
Jag började dagen med att skälla på PIPPIN och BARNET så deras hår fladdrade. Intressant vad lågt blodsocker kan åstadkomma.
Av maten, brödrosten eller utskällningen? Jag hade blivit otroligt imponerad av en utskällning som får mitt hår att fladdra, det är inte det enklaste alltså. Så oavsett om det var välförtjänt eller ej får en ändå imponeras av ditt engagemang i utskällningen...eventuellt var B&P inte riktigt så imponerade