Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Vilken del av ramslöken äter man, egentligen, och när gör man det och i vilka sammanhang?
Jag är rädd för dig nu.Mamsen är röksugen.
Jag är rädd för dig nu.
En stor en det var en himla massa bitar, vet inte hur många men det blev överEN sushi på tre personer? På hur många bitar då?
Herregud, jag skulle hellre ätit tre sushis på en person. Visst skulle jag varit så paltkomig att jag inte kunnat röra mig sedan, men det hade det varit värt
Jag stötte på det igår på ett quizz där uppgiften var att identifiera det. Ingen i sällskapet kunde placera vad det var! Jag visste vad det heter på engelska men kunde märkligt nog inte koppla vad det var liksom. Mycket irriterande! (Och quizzet gick inget vidare...) Måste börja använda det i matlagning så att jag bankar in vad det heter, för framtida quizz!min nya leksak: färsk gurkmeja
Jag lutar åt att det gav en tydligare, rundare och bättre smak av gurkmeja som färskt.Jag stötte på det igår på ett quizz där uppgiften var att identifiera det. Ingen i sällskapet kunde placera vad det var! Jag visste vad det heter på engelska men kunde märkligt nog inte koppla vad det var liksom. Mycket irriterande! (Och quizzet gick inget vidare...) Måste börja använda det i matlagning så att jag bankar in vad det heter, för framtida quizz!
I vattnet? I fiskbutiker?Ska ut och leta musslor. Härlig sysselsättning.
Har raknar vi varenda kalori och endast lagkalori gronsaker anvands forutom proteinet. Jag har gjort (och atit) sa manga haftiga mos och saser av det mesta av kalorifattiga gronsaker att det ar helt fantastiskt. Allt for att spara sa man kan ta en ol eller ett glas vin till maten.
I vattnet? I fiskbutiker?
Jag har ätit frukost på kafé idag och kan nog hoppa över lunchen. Middagen blir en ensam tillställning och jag kan inte bestämma mig för om jag ska ta i lite och laga något gott åt bara migmigmig, eller om jag ska nöja mig med något att överleva på, på mer dystert ensamvis. Båda låter lockande.
Jag tycker att torkad och mald gurkmeja smakar väldigt lite. Använder det mer som färgsättare.Jag lutar åt att det gav en tydligare, rundare och bättre smak av gurkmeja som färskt.
Det ska vara en släkting till ingefära, men både smak, konsistens och färgen (inuti) är väldigt olika. Färsk ingefära funkar ju knappt att riva, medan gurkmejan snarast kändes en smula spröd. Jag skulle gärna vilja att den jag har kvar böjar gro, så att jag kan få se hur den växer.