Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Nämen!Och @Koltrast är bäst!
Vi har nu firat att vår gamla vovve skulle ha fyllt 14 år idag medelst kolasnittar och kaffe. Och så har vi trumpetat på Trump. Hejdlöst underhållande.
http://trumpdonald.org/
Det där hade jag inte sett innan, vansinnigt underhållande
Testade du att hålla in musknappen och snurra runt?
Här går jag in i tråden för att fråga vad man äter till rökt makrill och så har du just ätit det!Nyttig och fräsch kvällsmat bestående av blandad sallad med broccoli, riven morot, äpple och rädisor + rökt makrill, keso och ägg.
Kompenserar dock genast det nyttiga och fräscha med att tvångsäta pinsamma mängder lösgodis. Inget framkallar tröstätningsbehovet så starkt som att vara fjättrad vid ett nattjourpass, som dessutom inkräktar på helgledigheten. 14 och en halv timma kvar och jag har redan förätit mig.
Här går jag in i tråden för att fråga vad man äter till rökt makrill och så har du just ätit det!
Jag tycker det är ursvårt att komma på en vettig måltid med rökt makrill, eftersom en massa saker skär sig mot det smakmässigt.
Det är just det, kan man äta det med något annat, utöver knäckebröd och potatis? Jag misslyckas alltid när jag försöker spexa till det. Den rökta smaken kombinerad med den feta fisken tycks behöva ett mycket neutralt ackompanjemang.Rökt makrill har jag på knäckebröd, gärna en öl till och kall tunt skivad potatis.
Känns det inte som att picklad rödlök skulle kunna passa till? (Men jag har inte ätit rökt makrill sedan jag var barn så jag har ingen talan i frågan.)Det är just det, kan man äta det med något annat, utöver knäckebröd och potatis? Jag misslyckas alltid när jag försöker spexa till det. Den rökta smaken kombinerad med den feta fisken tycks behöva ett mycket neutralt ackompanjemang.
Jo, kanske det. Bra tänkt!!Känns det inte som att picklad rödlök skulle kunna passa till? (Men jag har inte ätit rökt makrill sedan jag var barn så jag har ingen talan i frågan.)
Det är just det, kan man äta det med något annat, utöver knäckebröd och potatis? Jag misslyckas alltid när jag försöker spexa till det. Den rökta smaken kombinerad med den feta fisken tycks behöva ett mycket neutralt ackompanjemang.
Jag tycker äppelsmaken passar väldigt bra till det feta i makrillen, rädisa helt ok också. Och det lätta och lite krispiga i salladen funkar bättre än till exempel dillstuvad potatis. Broccoli och morot gör det ändå någorlunda "matigt".
Jag köper ibland en liknande färdig sallad med broccoli/morot/keso/ägg/blandad sallad och blodgrape och varmrökt lax, så den är modifierad till makrillen där grapen inte kändes riktigt rätt (men till lax är det gott). Ägget kunde man kanske skippa, men det kan vara fint att ösa på med lite proteiner ibland.
Just vad som fattades, att jag inte kom på det själv!Ahhh, en hutt? Annars tänker jag nog på makrill och sill på samma sätt.