Sv: Tips på inälvor...
Vi hade ju biffkouppfödning när jag var liten, och blodet gjorde vi iofs blodpudding av, även lever och hjärta togs tillvaro. Men resten fick hundarna i princip. Mest uppskattat var *kräkvarning* huvudet (jag får fortfarande kväljningar av att tänka på när de åt ögonen), det är dock väl magstarkt kanske. Däremot, benen i 'orginalskick' var otroligt uppskattade. Alltså de kapas ju vid 'knäet', och sen pälsbeklädda och 'orörda', det gick hundarna i spinn av. Det är dock INTE 'inomhusmat' utan de fick ha dem ute på gården bara.
Men i övrigt så är det ju som med älg eller vad som helst - märgbenen och allt 'spill' uppskattas skarpt. Jag brukar sno revbenen med, utmärkt som lite 'snacks', även om det eg inte innehåller något av värde. Jag brukar torka senor i mikron med, så det blir torra och sega, uppskattas också. Och koka alla slamsor etc, blanda i det i maten, samt spara 'buljongen' (okryddad såklart) på flaska och trolla fram när det av någon anledning är dåligt med aptiten men de inte får/ska äta annat än skonmat. Häll lite buljong på den och voila =)