Bellafjella
Trådstartare
Hej hej.
Jag skulle köpa sojamjöl i lösvikt på en kvarn här i närheten men de kallade det för "sojaskrå". Är det samma sak?
Sen undrar jag över tillvänjningen: Jag har räknat ut att pålle behöver i alla fall ca 300 gram, kanske lite mer. Men man bör ju vara försiktig vid tillvänjning av soja så jag undrar hur försiktig?
Hur mycket vågar man ge om dagen i början?
Vet att det kan vara olika hur känsligt det är men hur har ni gjort?
Jag skulle köpa sojamjöl i lösvikt på en kvarn här i närheten men de kallade det för "sojaskrå". Är det samma sak?
Sen undrar jag över tillvänjningen: Jag har räknat ut att pålle behöver i alla fall ca 300 gram, kanske lite mer. Men man bör ju vara försiktig vid tillvänjning av soja så jag undrar hur försiktig?
Hur mycket vågar man ge om dagen i början?
Vet att det kan vara olika hur känsligt det är men hur har ni gjort?