Nej, jag var mer nyfiken på definitionen mycket och i förhållande till vad. Och sen spånade jag vidare på vad dina eller andras smakupplevelser kunde bero. Jag trodde vi hade en gemensam diskussion, och jag är inte ute efter någon direkt slutkläm, att det är negativt eller positivt. Vi kan ju analysera saken tillsammans.Va? ja det är väl klart. Hur skulle det annars smaka olika?
Det är jätteskillnad med mer eller mindre magnesium tex. Vad är det här med saltgrejen? Någon skriver att kolsyrat vatten ( även i allmänhet som jag uppfattade frågan) kan smaka salt för vissa, jag skriver att det inte är så konstigt med tanke på att det faktiskt är mycket salt i tex Ramlösa och Loka, utan att lägga en värdering i det. Eller är det så att du menar att det ligger en positiv eller negativ värdering i att säga att det är mycket salt i?
Jag uppfattar det som att du är irriterad över att jag svarade dig? Okej, jag kan backa. Vi behöver inte fortsätta. Mina frågor var inte menade med illvilja.