Kanske kan ha den på köksbordet mot fönstret, där står ändå annat skit som jag kanske kan trycka in någon annanstans!
Min slow cooker och sous vide grejor bor i tvattstugan. Det ar ungefar 20 extra steg for att hamta och stalla tillbaka, och faktiskt inga problem alls. (Enda orsaken att den inte star framme ar dessutom att jag gillar rena tomma bankar.)
Jag tycker också det så mycket kött i de flesta recept man ser.
Men att det borde gå göra massor av fantastiska vegetariska grytor.
Finns det någon som kan förklara hur man ska tänka när man gör om ett vanligt recept? Lathund hur koktid ska omvandlas för att bli lagom t.ex.?
Googla "vegetarian slow cooker recipes" ... det finns hur mycket som helst.
Nar jag kikar pa Svenska recept anvander jag dem bara som bas da jag inte har svenska matt (eller, rattare sagt, da det ar krangligt att mata i deciliter nar man bara har en tillbringare som visar 2 dl.)