Jag gillar fiskars mindre knivar till grönsaker, helst de tandade. Jag slipar mina knivar alldeles för sällan, de åker iväg samtidigt som skären för klippmaskinen och hovknivarna.
Så när vanliga kniven är slö tar jag de mindre, tycker att med mindre händer är de enkla att hålla i.
Jag grinar nästan alltid när jag hakar lök, blev sugen av denna tråden att göra rätt storhackande och frysa in en påse.
När löken ska skalas skär jag av toppen och delar den på mitten. Tofsen hjälper till att hålla ihop löken när den skärs och hackas.
Är löken brun tar jag bort yttersta löken, som någon skrev, det är ju ingen tryffel direkt.
Så när vanliga kniven är slö tar jag de mindre, tycker att med mindre händer är de enkla att hålla i.
Jag grinar nästan alltid när jag hakar lök, blev sugen av denna tråden att göra rätt storhackande och frysa in en påse.
När löken ska skalas skär jag av toppen och delar den på mitten. Tofsen hjälper till att hålla ihop löken när den skärs och hackas.
Är löken brun tar jag bort yttersta löken, som någon skrev, det är ju ingen tryffel direkt.