Jag tycker generellt att vita varma såser är lite läskiga. Kanske är det därför jag är gay?Erkänn du vill bara provocera oss, egentlingen älskar du ostsås precis som resten av 100% av jordens befolkning.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Jag tycker generellt att vita varma såser är lite läskiga. Kanske är det därför jag är gay?Erkänn du vill bara provocera oss, egentlingen älskar du ostsås precis som resten av 100% av jordens befolkning.
Wait... what?!?Jag tycker generellt att vita varma såser är lite läskiga. Kanske är det därför jag är gay?
Jag tycker varm-sås-skeptiker är lite läskiga! Men jag kan inte annat än acceptera ditt argument så gör ett undantag för dig!Jag tycker generellt att vita varma såser är lite läskiga. Kanske är det därför jag är gay?
Haha! Ja! Jag håller med dig och jag är ju också gay. Kanske ligger något i det då..Jag tycker generellt att vita varma såser är lite läskiga. Kanske är det därför jag är gay?
Jag tycker generellt att vita varma såser är lite läskiga. Kanske är det därför jag är gay?
Haha! Ja! Jag håller med dig och jag är ju också gay. Kanske ligger något i det då..
Det är en lite flytande form, består av tomater med andra kryddor och man använder det för att förhöja smaken .... är det inte sås?Många använder ketchup som sås på maten .... (Inte jag!! OBS!)
Vad är mat utan sås??!
Tagit del, ej förstått.
Jo! Rent tekniskt... Men ketchup är ju så dominant i smaken att häller man den över hela maträtten lär man knappast känna mycket annat än ketchupsmak. Jag ser ketchup mer som en slags krydda eller nåt sånt, i såsform. Men jag vet som sagt vissa som gärna dränker hela måltiden i ketchup. Då känns det lite trist när man lagt ner massor av tid och möda på att göra en riktigt god måltid med fina smaker. (Och jag tror mig veta att den är god, ketchupfloden är en (o-)vana som gäller alla rätter.)Det är en lite flytande form, består av tomater med andra kryddor och man använder det för att förhöja smaken .... är det inte sås?
Alltså. Jag skrev att jag inte använder bechamel i min lasagne utan bara lägger till mer ost. Fick då tips om att köpa ostsås i tetrapack för mer såsighet, och menar att jag inte vill ha mer sås utan bara specifikt mer ost. Det är ju även en tråd om ickesåsighet!Verkligen. Does not compute
Alltså. Jag skrev att jag inte använder bechamel i min lasagne utan bara lägger till mer ost. Fick då tips om att köpa ostsås i tetrapack för mer såsighet, och menar att jag inte vill ha mer sås utan bara specifikt mer ost. Det är ju även en tråd om ickesåsighet!
Dränker man någon rätt tillräckligt med vilken sås som helst så tar smaken överJo! Rent tekniskt... Men ketchup är ju så dominant i smaken att häller man den över hela maträtten lär man knappast känna mycket annat än ketchupsmak. Jag ser ketchup mer som en slags krydda eller nåt sånt, i såsform. Men jag vet som sagt vissa som gärna dränker hela måltiden i ketchup. Då känns det lite trist när man lagt ner massor av tid och möda på att göra en riktigt god måltid med fina smaker. (Och jag tror mig veta att den är god, ketchupfloden är en (o-)vana som gäller alla rätter.)
Gör en krisma-vinegrett på myrra så kan en gräva i de kristna sakramenten. Kanske rimligt med ost och dip till oblaterna. Jesu kropp, blod och... sås. Kan inte "osåsa" utan att häda!Jag vet inte jag... "ickesåsighet" känns som någon form av hädelse Oklart vilken religion det skulle gälla dock
Den dag smör grädde och cf inte finns i min kyl den dagen är det nog dags att lämna in..
Färskvaror? Nja både grädde smör och cf håller länge.....Eftersom det är färskvaror som måste lagras i ett minimalt kylutrymme och det är låååångt till närmaste langare så händer det att någon av dessa livsnödvändiga elixir är helt slut emellanåt och då kvarstår behovet av sås som kan trollas fram med pulver. Utan sås vore det såklart däremot dags att lämna in.
Färskvaror? Nja både grädde smör och cf håller länge.....
Tipsar om Oatlys Imat. Det står att den är kylvara men det fungerar utmärkt att ha den i skafferiet. Finns även i 3dl-förpackningar. Några såna som backup så vet man att man kan göra sås när man behöver.Eftersom det är färskvaror som måste lagras i ett minimalt kylutrymme och det är låååångt till närmaste langare så händer det att någon av dessa livsnödvändiga elixir är helt slut emellanåt och då kvarstår behovet av sås som kan trollas fram med pulver. Utan sås vore det såklart däremot dags att lämna in.