Halloumi smakar ju inte så ostigt. Och det går himla smidigt att tillagaTänkte att det blir väl ostigt, med tanke på parmesanen i risotton?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Halloumi smakar ju inte så ostigt. Och det går himla smidigt att tillagaTänkte att det blir väl ostigt, med tanke på parmesanen i risotton?
Färsk hummer är såklart supergott, men kanske lite ekonomisk och pysselmässig overkill en vanlig småbarnsfamiljsmiddag.
Stekt grön sparris brukar jag ha - det blir jättegott och ger trevligt tuggmotstånd också!
Sparris är absolut gott till risotto, men säsongen är ju slut. Nu ligger det slokiga och trista gamla knippen i affären som inte gör någon glad.
Tack alla för tips! Det blev räkor som fått ligga och dra i saffran, anchochili, rökt paprika och aji amarillo, och sen snabbstekta i olivoljan jag stekt tomaterna i. Jättegott, kan rekommenderas för det gav lite sting åt risotton som ju annars kan bli lite jolmig.
Sparris är absolut gott till risotto, men säsongen är ju slut. Nu ligger det slokiga och trista gamla knippen i affären som inte gör någon glad.
Tack alla för tips! Det blev räkor som fått ligga och dra i saffran, anchochili, rökt paprika och aji amarillo, och sen snabbstekta i olivoljan jag stekt tomaterna i. Jättegott, kan rekommenderas för det gav lite sting åt risotton som ju annars kan bli lite jolmig.
Jag tycker att den gröna frysta sparrisen är helt okej. Jag har gärna i några droppar äppelcidervinäger i vattnet när den kokar så blir den ändå krispigare
Jag tycker också att den är förvånsvärt bra, men jag äter den inte nu, så här direkt efter sparrissäsongen då jag har nästan frossat i färsk sparris flera gånger i veckan. Däremot händer det att jag äter den frysta på vintern.Jag tycker att den gröna frysta sparrisen är helt okej. Jag har gärna i några droppar äppelcidervinäger i vattnet när den kokar så blir den ändå krispigare